Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ ES-TS mindenféle

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Balázs!

Küldök egy linket, ha minden igaz, annak olyannak kellene lenni,ami bemegy, ahová kell....

Ost2rad.com- Battery 6V, 11A for MZ and Simson
    zahi és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

,ami bemegy, ahová kell.
      125x130x60 ....mm a méret a lényeg..
      sepy, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        125x130x60 ....mm a méret a lényeg..
        Na meg a bizonyíték, nem az ígéret....
        sepy, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bizonyíték, nemiféreg. Vagy hogy van?
          Na most aztán tényleg nem értem az egészet. Az akksi, amit vettem, az Általatok is ajánlott méret! 125x130x60.
          Akkkkkor most mi van? Összement a motor a mosástól?????
          Pedig a trafót máshogy nem lehet beszerelni. Ha máshogy helyezem el, a gyújtókábel kivezetés nem fog stimmelni, a dekli alatt nem fog férni.
          Úgy érzem megint szivatón vagyok. Mert hideg van? Vagyméééérmár????

- - - Updated - - -

Na tessék. Rákeresek a gugliban, hogy MZ akku bekötés, és egyre terelik el a férfiember figyelmét a képtalálatokkal
          Click image for larger version

Name:	4401590_4e55ef6843edacc0a95da98faaa1fd2c_wm.jpg
Views:	1
Size:	69.3 KB
ID:	147930
          OdinHEM, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

trafót máshogy nem lehet beszerelni.
            Próba? Fénykép? Már rég csináltam,de kép alapján beugrik..

Komment

Reggel csinálok képet...
              A gyári könyvben találtam egy képet róla, azon épp úgy áll a trafó, mint az enyémben.... Nem vágom, elakadtam agyilag
              Most csináljak hozzá egy másik tartókonzolt, mert a gyári.... lejjebb ment,meghízott, vagy mifene?

Komment

Valami rémlik...de majd reggel fotó után.
                dongos78 és zahi kedvelte ezt.

Komment

Készítettem képet az akkuról:

Name:	DSC06098.jpg
Size:	195.2 KB
ID:	147931
                  Aztán nekifogtam szerelgetni, mert ilyenkor, -8 fokban a legjobb fogdosni a villáskulcsokat
                  Levettem a trafót, betettem az aksit. A trafót visszajátszottam a helyére, és úgy látom épp el fog férni úgy, hogy nem okoz zárlatot a fesz.szabályzó alsó saruinál.

Name:	DSC06099.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	147932
                  A tartókonzolon át kell fúrkálni a lyukakat, de megoldható.
                  Így egy kicsit megnyugodtam, bár nem fogom még mindig, hogy mi van... vagy mi nincs... Mert ennek oda simán be kellene fordulnia szerelgetés nélkül is.

És köszönöm a segítséget, hogy küldtetek méreteket, mert így nem fogok bele fölösleges kutakodásba 125*60 mm alapú, de 130 mm-nél alacsonyabb akku után.
                  OdinHEM, Che és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Én nem vagyok Mz szaki de egy tanács a csatlakozásokat réz pasztázd be és úgy a saru, a másik feltétlenül jól rögzítsd az akkut tényleg nehogy tüzijáték legyen nagyon közel a trafó!. Nem tudom mitől féltették ennyire mikor egy kis levegő annak sem árt.
                    St.Z.350, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A tartókonzolon át kell fúrkálni a lyukakat, de megoldható.
                      Akkor ennyi... ................
                      zahi és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mert ennek oda simán be kellene fordulnia szerelgetés nélkül is.
                        Sajnos képpel nem tudok szolgálni (bár kerestem, sikertelenül) de az én egyik nem veterán korú (Aprilia Pegaso) motoromnak sem lehetett CSAK ÚGY kivenni/visszatenni az aksiját. Ott is kellett bűvészkedni, rendesen. Mondom ezt úgy, hogy nem találtam értékelhető képet az MZ-ről ez ügyben....
                        Biztos, hogy lesz valaki, közülünk,akinek birtokában van a megoldás....
                        A lényeg, hogy most bent van.....nem dolgoztál hiába és közelebb vagy a tavaszi próbához, mint eddig, valaha

Üdvözlettel és innen is BUÉK!
                        St.Z.350, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

közelebb vagy a tavaszi próbához, mint eddig, valaha
                          Ez igaz, ezért jár a fejemben örökké a garázs. Már csak 1-2 óra munka lenne a berönnyentésig!!! De hideg van, a családdal is lenni kell a béke kedvéért blabla...
                          sepy és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Már csak 1-2 óra munka lenne a berönnyentésig!!!
                            Ha menni kell, akkor menni kell!
                            Atti69, St.Z.350 és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ha menni kell, akkor menni kell!
                              Igen, mint a tejszínhabos-erős pistás-savanyúuborka után
                              De MZ ügyileg megint belassultam, már lassan két hete hogy nem fogdostam vasat , már van minden bajom... Mindössze a kilóméteróra világítását tudtam rendbe tenni (4 forrasztás, kb. 6 perc alatt), és kb. ennyi, többre nem adódott alkalom.
                              Most hétvégén lesz rá kis időm, kérdés hogy bejön-e a minusz.... sok fok, mert akkor.... mondok csúnyákat .
                              Pedig a folyamat már kb. 50szer le lett játszva fejben. Km.óra lámpabúrába illesztése, motorra szerelés, kábelek rákötése, új akku feltöltése elektrolittal, töltés 1-2 órán keresztül, helyre biggyesztés... biggy... és villany-főpróba. Ha nem szikrázik, minden úgy világít ahogy kell, szikra próba.... na itt tuti hogy reszketni fog a kezem, mert ott már csak 1 lépés a röffentésig. 2 év, és rengeteg sz..vás után...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 jan. 14, 00:24.
                              OdinHEM, sepy és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Meg tudom érteni ezt az állapotot. Magam is küzdök vele!
                                St.Z.350, dongos78 és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X