Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Duna oldalkocsi felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azt már megbeszéltük, hogy a régi festés nem maradhat, mert annyira nem jó az mint amennyire gondoljuk.
    Ebben az esetben mivel pucoljam le a csónakot?
    A sárvédő homokszórva lett, de nem vagyok meggyőzve: kicsit hepe-hupás lett. Ezek alapból is ilyenek voltak és a gyárban jó sok gittel kihúzták?
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Énazt tervezem, hogy puklik, horpadások szintbe húzása, egyengetés, gitt-sok csiszolás- gitt-sok csiszolás- alapozó-csiszolás-2 réteg szín, esetleg lakk. Ettől elvileg szép egyenletesnek kellene lennie.

Komment

Egyébként mennyibe szokott kerülni egy Ok fényezése? Csak a festőnél mennyi a reális amit ott lehet hagyni? (csíkozás nélkül)

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          mennyibe szokott kerülni egy Ok fényezése?
          "Ahány ház, annyi szokás!" Az enyémet 20-asért fújták, de a tankot 15-ért. Amilyen 'kedve' van a mesternek!
          Mikor végzett az oldalkocsival, már mondogatta, hogy azt hiszi olcsón vállalta, de a tankon behozta szerintem!
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Mert kérdeztem egy fényezőt aki a kocsim lökhárítóját fényezte 3 éve, és most leszögezte telefonba hogy hát ez nem annyi lesz mint 2 lökös, pedig az is 60 volt

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              kérdeztem egy fényezőt
              Kérdezz meg többet, ha nem ragaszkodsz ehhez a minőség miatt!
              (gondolom a lökhárítók szépek lettek, hogy Őt kérdezted)
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Hát az attól függ kinél, mivel, és mit akarsz festetni...

Én bízom benne, hogy alapanyag árban megúszom...csináld magad, azaz egy kis segítséggel..

Komment

Az a baj hogy Ő tudja milyen rendszert akar rá építeni, kompresszorom van meg egy jobb pisztolyom de az sose lesz olyan mint amit fülkébe csinálnak+políroznak stb.

Egyébként feketének a RAL 9005 mehet?
                  korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Én is ezt a feketét gondoltam, vagyis meg is vettem.

Tegnap megcsináltam az alapozózást a keréken, ma megy rá a szín, aztán ha kikeményedett fűzöm össze.
                    Aries88 kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ez annyira egyben van, hogy mire meg akartam nézni el is kelt, mert már nem található a hirdetés

www.t5p10.fw.hu

Ja, és itt minden alkatrészt meg lehet találni hozzá, bár nem olcsó, de legalább van
                      Köszönöm az oldal linkjét.
                      De nekem arról kellene fénykép, hogy hogyan is van felrögzítve!

Komment

Tessék ítt vannak a méretek:
                        Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	85.1 KB
ID:	131722Click image for larger version

Name:	3.JPG
Size:	42.5 KB
ID:	131723Click image for larger version

Name:	2.JPG
Size:	50.6 KB
ID:	131724
                        Amúgy innen van: http://veteran.forum.hu/letoltesek/s...e-javitasa-38/
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 09, 23:41.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm!
                          De nem az oldalkocsi felfogatása a motorhoz a kérdés!Hanem a plexi felfogatása az oldalkocsihoz!
                          Illetve a két oldalán lévő úgynevezett Szélvédőpálca pontos felhelyezése.Hogyan is kell felszerelni?Arról szerettem volna képet.
                          De Azért köszönöm!

Komment

Name:	20120816246.jpg
Views:	2
Size:	194.7 KB
ID:	131766Click image for larger version

Name:	20120817256.jpg
Size:	198.5 KB
ID:	131767

Ilyen volt, és félkészen ilyen..csak besötétedett, így a nagyfékdob megmarad holnapra!
                            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Lesz még mit vele dolgozni!De megéri,az biztos!Nagyon mutatós tud lenni egy szépen felújított nagyfékdob.

Komment

Festve lesz, nem polírozva, és krómozva..itt a kisfékdob, ilyen let, és mégis kuka..

Name:	20120816253.jpg
Size:	190.5 KB
ID:	131870Click image for larger version

Name:	20120816254.jpg
Views:	2
Size:	187.3 KB
ID:	131871Click image for larger version

Name:	20120816255.jpg
Size:	188.2 KB