Azóta hívom őket így mióta nem a dolgukat végzik hanem az állam pénzbeszedői lettek,kisgyerek koromban mikor még jogsi nélkül róttuk a rétet és néha elkapott a rendőr akkor még elég volt egy nagy büdös pofon ahhoz h legalább egy hétig ne üljek motorrra és utána is jó sokáig a zabszem ...ott volt mert volt a rendőröknek tekintélye amit ki is érdemeltek! Most vihorászva csak annyit mondanak" fiatal ember 30 ezer lesz" hát persze...
Biztos h vannak köztük rendesek is,minden téren van kivétel.Tőlük ezúton kérek elnézést !!
Más. Mint írtam is a Pannóniámat nem veteránként tartom,hanem igás ló,vannak más veterán motorjaim amiken a veteránozási hajlamom kiélhetem.Viszont fontos hogy a Pannóniám mindig hűen szolgáljon ezért megadok neki mindent ami tőlem telik!
Kovacsk84 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Nem tudom hogy itt van e már valakinek tapasztalata a kovácsolt dugattyúkkal a Pannóniánál,de én elég sok régi Harleyt javítok és a szürkeöntvény henger/kovácsolt dugattyú párosításnál eddig nekem nem voltak jó tapasztalataim!
Nagyobb illesztési hézaggal futnak ezáltal hidegen klappognak,valamint ragadásra is hajlamosabb mint a sima öntött dugattyú!
bár Markazon am sem lehetne többel menni mert a parkolási szokásaitok elég érdekesek...
nekem a kisképen és az albumomba látható T1-TLF-em van...
Leave a comment: