mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia Gyújtás kérdés
Collapse
X
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésegyorsan finom szemcséjű smirglivel csináltam."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBekentem hígítóval.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2019 márc. 30, 21:59."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Meg van a hiba!!!
Áthívtam egyik ismerősömet akinek van műszere. Átnéztünk mindent, minden stimmelt, nem volt zárlat, nem volt szakadás. Szikra meg néha néha. Végül rájöttünk, hogy a megszakító, hol zárt, hol nem. Kiszedtük, nem volt sima a felület. Ez szivatott meg. Raktunk bele vadi új gyári megszakítót és láss csodát egyből indult
Úgyhogy teszem rendbe és irány a műszaki!!
Köszönöm a segítségeteket!
- 3 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKiszedtük, nem volt sima a felület."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Elnézést, de elvesztettem a fonalat! Hogyan/honnan lehet most komplett 1 hengeres Pannónia 'Vape klón' gyújtást venni? U.is a vaterán hirdetett szettel még vannak további teendők (alaplap, lendkerék kúposság módosítás, ...?).
Komment
-
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElnézést, de elvesztettem a fonalat! Hogyan/honnan lehet most komplett 1 hengeres Pannónia 'Vape klón' gyújtást venni? U.is a vaterán hirdetett szettel még vannak további teendők (alaplap, lendkerék kúposság módosítás, ...?).
Vaterán hirdető Pap Tamástól megveszed átalakító szettel (gondolom úgy is árul, csak nem hirdeti)
Másik lehetőség:
Fészbúkon megkeresed Pap Tamást és tőle veszel
Van is most nála pár darab átalakító szett.emu, Lemezjáték és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Köszönöm!
Akkor rákérdezek a Vaterán, mivel ilyen úri huncutságokkal nem élek!
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Fészbúkon ...........
Komment
-
Nos, megvettem néhány hónapja, be is építettem. A gyújtás tökéletes, de töltés/világítással vannak gondjaim.
Ugyanis, eddig kétszer tört le (rezonancia, meleg?) a generátor tekercsről a három fázis egyik vezetéke, így aztán el is ment a világítás 1-2 óra múlva, ahogy az akku merült. Most ismét megforrasztottam és bekentem szilikon tömítő ragasztóval is forrfület, hátha így tovább bírja majd. Másik, hogy nekem csak magasabb fordulaton, kb. IV-dikben 70 km/h felett megy csak fel az akku feszültsége 13,2-13,8 Voltra még hosszabb út közben is, városban inkább csak 12,2-12,5V. Kis fordulaton gyakorlatilag nincs töltésem, pl. alapjáraton a generátor kimenetén csak kb. 7-8 V váltófesz. van üresjáratban (lehúzva a fesz.szabályozó). Másnak is voltak/vannak hasonló tapasztalatai vagy elkötöttem valamit??
Komment
-
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMásnak is voltak/vannak hasonló tapasztalatai vagy elkötöttem valamit??"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem csak magasabb fordulaton, kb. IV-dikben 70 km/h felett megy csak fel az akku feszültsége 13,2-13,8 Voltra még hosszabb út közben is, városban inkább csak 12,2-12,5V.
az hogy jóideig alacsony a feszültsége az annak az eredménye, hogy eléggé gyenge, főleg hogy ugye önindítót nem használsz. Cserébe nem komoly gond egy kevésbé jó akku, mert ugye önindítót nem használsz.
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok! Nekem olyan gondom van, hogy a világító tekercseket, a töltő tekercset hogyan kell bekötni, mert egy teljesen szétszedett (barmolt) alaplapra akarom visszaépíteni a gyújtást. Valaki tudna abban segíteni akár egyszerű rajz segítségével is, hogy miként kell vezetékelni, hogy jó legyen?
Komment
Komment