Joker megoldása tetszik. De akár menetrögzítővel is beragaszthatod, ha nem lóg nagyon.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia karburátor
Collapse
X
-
Noob eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello
azt szeretném megtudni, van valamilyen trükk a szívatókar kormányban lévő menetes? furatának javításához, nem igazán tudom fixre húzni a hébli csavarját, jó lenne valahogy egy anyát a kormányba beügyeskedni, de a kormányvégtől vagy 10cm-re van a furat
köszönöm
Pl ilyen: http://szerszambolt.com/wp-content/u...ATH-7032-1.jpg
Lehet külön venni is azt amit bele kell tekerni a furatba, célszerszámot meg könnyen lehet hozzá csinálni.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Valami becsilingel a gépben
- leheletnyi gáznál
- 70-80 km/h között (kb. 90% gázállás, 4es fokozat)
Gondoltam a tankban a betöltőnyílás fém szűrője, menet közben rányomtam, nem az.
Lehet ez a súber/tű?
Más: Ha átállok más arányú keverékre, akkor gondolom a porlasztóbeállításokat érdemes újra elvégezni.
(Nem mintha most be lenne állítva, örültem, hogy végre megy és húzom csak neki. Attól még jól megy.)
Komment
-
Sziasztok!
Következőt szeretném kérdezni:
A szivató (kar és bowdenes) hogy marad behúzva Pannóniánál?
Nekem van mind a kettő fajta, és nem akad meg, mikor ráhúzom.
Nézegettem a "nem bovdeneset" az egyiken hiányzik az ami megfogná kihúzáskor.
A másikon látok egy drót szerű, zégerre nem hasonlító maradványt.
Ezt szerintetek mivel lehet pótolni?
Arról is olvastam hogy a bovdenesbe pici csapágygolyó van talán? Persze ez sem működik, így akár mindkettőt meg kéne javítani.
Szereltetek már meg ilyet?
ps: Vásárlás óta abban a hitben voltam, hogy nekem kell húzva tartani a szivató kart. Ezért is jobban tetszett az ülés mellé helyezve, mondván úgy könnyebb.
Így évek múltán rá kell jönnöm, eddig rossz volt az összes ami volt/van.
Közbe keresgélés után megtaláltam, de bennhagyom a kérdést hátha más is olvassa és szüksége van erre.
Neve: "Pannónia szívató bovden kiakasztó" 300 ft-ba kerül.Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2015 szept. 20, 22:32.
Komment
-
akkor meg zörög...
ps: Vásárlás óta abban a hitben voltam, hogy nekem kell húzva tartani a szivató kart. Ezért is jobban tetszett az ülés mellé helyezve, mondván úgy könnyebb.
Így évek múltán rá kell jönnöm, eddig rossz volt az összes ami volt/van
Megmértem a régi átmérőjét,kerestem a gyűjteményemből egy húzórugót:amit két-fogóval a satuba-fogott vason kisimítottam utána hajlítható,lehet a hornyon is mélyíteni,hogy jobban beugorjon a beszúrásba,ha nem tartja meg lehet kevésbé erős tolattyúrugóval próbálkozni.Az ülés alattit is hasonló módon kell javítani,csak a golyót kell eléggé szorítani.
Természetesen minden alkatrészt meg kell tisztítani,kijavítani és összeszereléskor finoman olajozni.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 szept. 20, 22:52.Atti69 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
- 70-80 km/h között (kb. 90% gázállás, 4es fokozat)
A másikon látok egy drót szerű, zégerre nem hasonlító maradványt.
Ezt szerintetek mivel lehet pótolni?
- 4 likes
Komment
-
Köszönöm, az ismétlés sose árt. Ahogy Sepy tanácsolta, most élvezem és nem állok neki állítgatni. Csak megint valami csörgés foglalkoztatott, azért irkáltam ide.
Sajnos és ilyen aggódós vagyok. Más tökig húzza a gázt én meg minden csörrenésnél azon agyalok, hogy vagy kiesik a kormány, vagy a kerék, vagy beáll a blokk, vagy csomót köt a lánc magára.
Mellékesen ahányszor idén lerobbant, köztük egy lánc ledobás (amit utólag nem csodálok, a láncnak volt vagy 4 centi kilengése és a patent rosszul volt összerakva) van okom rá.
Egyébként megy, tegnap leugrottam vele a boltba, sajnos ez a fránya bolt 25km-re volt, meg vissza :-)
- 4 likes
Komment
-
bokor28
Sajnos és ilyen aggódós vagyok. Más tökig húzza a gázt én meg minden csörrenésnél azon agyalok, hogy vagy kiesik a kormány, vagy a kerék, vagy beáll a blokk, vagy csomót köt a lánc magára.
...Én meg már azt hittem, csak én vagyok ilyen!!! Isten hozott a klubban...talán ha tényleg lesz elég pozitív tapasztalatom vele, akkor lassan kinövöm...
- 4 likes
Komment
Komment