Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia világítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• fulton
    replied
    Több "háztájit" is alakítottam már stift generátorosra és szépen viszi.Teljes terhelésen (kb.450W fogyasztó)lehet hogy lefullasztja az alapjáratot,de azért elég nehéz ennyit összehozni.Az eredeti pont tízszerese ugye.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Müller féle cuccok elég „gyengék”.
    Ezeket a véleményeket el sem merem mondani a haveromnak ! Annyira örül cuccnak, de még nincs beépítve.

Leave a comment:

• bokor28
    replied
    Szerintem ezt rakuldod a pancsi fotengelyre teljes terhelesen, akkor leallitja alapjaraton. Mellekesen: hova, miert, minek, hogyan, mennyit (ittál)?

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Aruld mar el, milyen suzuki?
    Hát, nem olyan mint amire gondolsz. Hanem ilyen:
    https://www.google.hu/search?q=suzuk...t_A-AIUucZM%3A

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    dkari! Ne legyen úgy, de ha mégis, stipli-stopli az NSR cuccok

Leave a comment:

• bokor28
    replied
    heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Épp Suzuki generátort keresek...
    Aruld mar el, milyen suzuki?

Leave a comment:

• dkari
    replied
    Sziasztok!

Nem akarom senki üzletét rontani de a Müller féle cuccok elég "gyengék". Több alkatrészt is vettem tőle és volt ami működött volt ami csak részben. Aztán nálam is elkezdődött a "küld vissza megnézem, küld vissza cserélem stb.

Ezért is vettem a Pannóniára komplett Nsr gyújtást. Van rendes töltés, rendes gyújtás, rendes világítás.
    Ez egy régóta jól működő kipróbált rendszer és csak egyszer kell megcsinálni. Ja és ha netántán eladom a motort kiszerelem és eladom annyiért amennyibe került. kb. 20000ft.

A Müllernél ettől többet buktam....

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    Heeegany, Atti69!

Köszönöm az infókat!

Üdv: Lemezjáték

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    A tekercselést egy szakival csináltatja Szabolcs. Tény,m hogy szépen dolgozik, a gyújtótekercset is szépen megcsinálta, de a világító tekercseket elcseszte. Ami önmagában nem is érdekelne, előfordul ez, de váltottunk pár levelet és a stílusa az ami felháborító. A vége az lett hogy többet ne küldjek neki semmit, visszafizeti a tekercsek árát és csináljak velük amit akarok.
    A gyújtás jeladó nélküli CDI. Pontos működését nem tudom, erről kérdezd Szabolcsot, de ha jól tudom akkor polaritásváltásnál gyújt. Tehát fordulatonként 3x(amiből kettő semmit sem csinál). Ez is az aksitól teljesen független rendszer, és erősebb szikrát ad mint a gyári.
    Valamint nincs benne semmi kopó alkatrész. Nekem eddig bevált, ezt a részét nem bántam meg a dolognak.

Annó Szabolcstól vettem még a 12v-so tekercsekhez egy 2 fázisú szabályzót, amivel emlékeim szerint 55W körüli teljesítményt kelletett volna produkálnia a rendszernek. Persze a tekercsek szabályzó nélkül is alig pár voltot produkáltak. Fordulaton...
    A sok szarakodással sikerült rövidre zárni a szabályzót, szóval annak a működéséről nem tudok véleményt írn, mert a szar tekercsekkel nem működött, mással meg már nem tudtam kipróbálni.

A világításról:
    Épp Suzuki generátort keresek...

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    hogy két éve
    Az első pár hónapban még sürgrttem,mert hiányzott egy határidős munkámhoz. Utána feladtam,és inkább átalakítottam a gyujtást. Mondta,hogy más tekercsel neki...lehet ott csúszott el a dolog.

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    atti69
    Nekem már két éve ott van egy Noris gyujtótekercsem.. már ott is marad..
    Ennyire megbízhatatlan, hogy két éve nem tudtál dűlőre jutni vele?!

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Csak rengeteg időt meg vagy 4 postaköltséget buktam rajta..
    Nekem már két éve ott van egy Noris gyujtótekercsem.. már ott is marad..

- - - Updated - - -

Vagy ez marhaság?
    Szerintem nem........

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatokat!

Ha jól értem ott lett rossz a tiéd, hogy 12 Voltosra át lett tekercseltetve a 2 világító tekercs, és az nem fért el? Ugyanakkor ami gyújtást csinált az jó?
    Mert már ez is valami...A gyújtásnál hogyan oldja meg a jeladót, hogyan szerelhető a lendkerékre?

Ha a világító tekercsek áttekerése nem sikerül nekik, maradhatna a 6 Voltos, és ezzel gazdálkodnék tovább:

Lehet a hagyományos izzókat kiváltó, azok foglalatába illeszkedő led-es izzókat venni (tény, hogy nem olcsók), aminek a fogyasztása nagyon kicsi.
    arra gondoltam, ezt egyenirányítani és stabilizálni valami az Interneten található kínai kütyüvel, hogy rákössem az egészet az akkumulátorra, majd erről táplálni az összes led-es fogyasztót, ide értve a led-es indexeket is.

Vagy ez marhaság?

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    Elküldöd a fekercseket, szépen Í ttekerik. A gyújtÍ s jó, a vilÍ gítótekercsek meg nem férnek el a helyükön. Egy kis reszelés utÍ n meg kiddrül hogy szarabb mint a gyÍ ri.
    Amikor meg reklamÍ lsz akkor meg még te vagy a hülye...
    A tekercselést nem Müller csilÍ lja, azt nem ő cseszte el. Meg végülis a két vilÍ gítótekercs Í rát visszakaptam. Csak rengeteg időt meg vagy 4 postaköltséget buktam rajta...

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Elküldöd a régi alaplapot, és jön a felújított !

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X