Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv!Igen ,seco, iskar..stb .A legjobbak.A 285 Méter per minutumos vágósebesség magáért beszél.
    wsievers kedvelte ezt.

Komment

Adj Isten!Ma megvettük a csapágyakat a váltóhoz.El is kezdtük összerakni a váltót.A csapágya nem semmi pénzbe került de bele kell tenni az anyagot a gépbe.Csináljuk.

Komment

Üdv! Mivel kezditek az összerakást?Meg kell tervezni mindent.Hátulról előre.Szimeringet is kell venni,ezek nélkül nem fog menni.Difi tengely, agyakhoz.Nem beszélve a hézagolókról.Én négyszer szedtem szét olyan emberrel aki látott már ilyet.Ketten mondtuk rá az áment.A hézagolásnál nincs fontosabb.A váltó összerakása 9 órát vett igénybe ,úgy hogy az agy, fedél fenn sem volt.Mikor kész lett úgy éreztem óriási lépést tettem előre.Tartós traktort!Ja, és a tömítések ?Megfelelő anyag minőség ,türelem kell.Mindenhol csere nincs kompromisszum.Ki kell ütni szépen.Azt a hibát nem lehet elkövetni ,ha már szét van szedve hogy"á jó lesz az még".Utána meg folyik a drága olaj.Csináljuk!

Komment

Adj Isten!Meg van tervezve ne aggódj. Szimeringek megvannak tömítések kivágva.Robbantott ábráról és fejből dolgozunk.Nyomni kell minél hamarabb legyen kész had ürüljön a műhely.Két csapággyal kevesebbet vettünk addig nem halad az összerakás.Csináljuk!

Komment

Oké!Had szóljon.Megy az majd ,az eleje mindig döcögős,de utána felpörög minden.

Komment

Adj Isten!Ma tömítésgyártás folyt szerény műhelyünkben.Már annyira profin csináltuk hogy vállalhatnánk is.A kúpkerék tengelyére rátettük a csapágyakat az első nagyon passzos a másik forog a tengelyen.Hogy halad a motorod?

Komment

Üdv !A motor alszik ,holnap halad.Ki kell deríteni a csapágy nem megfelelő játékát.Nem foroghat a tengelyen,az szart sem ér.Csináljuk.

Komment

Adj Isten!Azért forog mert már az is forgott a tengelyen ami 30 évvel ezelőtt lett beletéve ez már teljesen el volt égve.Ismerek egy ügyes esztergályost vele le lehetne szedetni a tengelyt egy másik méretre.Vagy perselyezni valamit tenni kell vele így nem mehet vissza.

Komment

Üdv!Nivás időben tartós traktort.Ma én nem nyomultam holnapra koncentrálok.

Komment

Adj Isten!Holnapra mi a terved?

Komment

Üdv!Elhányom havat utána gondolkodom.

Komment

Adj Isten!Hát akkor nálatok is esett a hó.Nálunk is esett 10 cm.Van itt a közelünkbe egy olyan k25 aminek a motorja zetor 6511 jó a hangja és erősebb is csak még egy kicsit barkácsolni kellett rajta,hogy összejöjjön az illeszkedés és a kuplung is működjön.Közbetétet kellett csinálni hogy illeszkedjen a váltóhoz.Még le is van műszakiztatva.

Komment

Valaki írja már meg legyen szíves a dunaszerdahelyi cseh zetor boltnak a linc-jét... előre is nagyon szépen köszönöm. üdv-

Komment

Üdv!A Dunaszerdahely az szlovák.BF Agrocenter kolléga.Ezt bevered és jó lesz.

Üdv!geri ez 4 vagy 3 hengeres?Ha 3 akkor3011 ha 4 akkor bármi de nem 6511.Négyhengeres motor már sok a váltónak, nagy nyomaték, szétszedi.A 3 hengeres az pont fasza.A következő motorom ilyen lesz.

Komment

Adj Isten!A moci 4 azaz 4 hengeres és biztosan 5611 ből származik.Tűzbe tenném érte a kezemet.Ezeknek semmi baja sincsen nem akasztanak utána 2 es nagy ekét és semmi olyat mely a váltónak nehezére esne.A 3011 es motor se rossz vélasztás csak olyan alkatrészeket nehéz hozzá szerezni ami nem egyezik meg a nagyobbakéval.De biztos lehet kapni ilyeneket is lásd k25

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X