Üdv!Igen ,seco, iskar..stb .A legjobbak.A 285 Méter per minutumos vágósebesség magáért beszél.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Üdv! Mivel kezditek az összerakást?Meg kell tervezni mindent.Hátulról előre.Szimeringet is kell venni,ezek nélkül nem fog menni.Difi tengely, agyakhoz.Nem beszélve a hézagolókról.Én négyszer szedtem szét olyan emberrel aki látott már ilyet.Ketten mondtuk rá az áment.A hézagolásnál nincs fontosabb.A váltó összerakása 9 órát vett igénybe ,úgy hogy az agy, fedél fenn sem volt.Mikor kész lett úgy éreztem óriási lépést tettem előre.Tartós traktort!Ja, és a tömítések ?Megfelelő anyag minőség ,türelem kell.Mindenhol csere nincs kompromisszum.Ki kell ütni szépen.Azt a hibát nem lehet elkövetni ,ha már szét van szedve hogy"á jó lesz az még".Utána meg folyik a drága olaj.Csináljuk!
Komment
-
Adj Isten!Hát akkor nálatok is esett a hó.Nálunk is esett 10 cm.Van itt a közelünkbe egy olyan k25 aminek a motorja zetor 6511 jó a hangja és erősebb is csak még egy kicsit barkácsolni kellett rajta,hogy összejöjjön az illeszkedés és a kuplung is működjön.Közbetétet kellett csinálni hogy illeszkedjen a váltóhoz.Még le is van műszakiztatva.
Komment
-
Adj Isten!A moci 4 azaz 4 hengeres és biztosan 5611 ből származik.Tűzbe tenném érte a kezemet.Ezeknek semmi baja sincsen nem akasztanak utána 2 es nagy ekét és semmi olyat mely a váltónak nehezére esne.A 3011 es motor se rossz vélasztás csak olyan alkatrészeket nehéz hozzá szerezni ami nem egyezik meg a nagyobbakéval.De biztos lehet kapni ilyeneket is lásd k25
Komment
Komment