Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Adj Isten,nem nagyon haladok a trakival de mindjárt vége a sulinak akkor majd beindul minden.Figyelj tudnál küldeni egy képet arról a fékről amin a difi.Nem tudom hogy van az az oldal hogy húzza a pedál a féket és a pótkocsifék vezérlőt.Csináljuk!

Komment

Sziasztok!

Keresek K-25 -ös hengerfejet ,aki tud segítsen .Köszönöm!!!Esetleg Szlovák ismeretség is jól jönne ,állítólag ott lehet kapni cuccokat,és ólcsobb is. Tud valaki erről valamit ? Köszi.

Komment

Üdv geri!Ha tudok küldök képet.Le vagyok én is maradva mint a borravaló:de azért mert széthullok mint a bohóc bicigli.Sok a meló,küzdelem a fűvel csapadékkal.Ura vagyok a helyzetnek.Csináljuk!

Kovácska üdv!Szlovák kapcsolat van.Javaslatom unaszerdahely Személyesen.Telefonon bizonytalan,soha nem tudtam alkatrészt bizniszelni.Dunaszerdahely Agrocenter.Hozzál nekem is.

Komment

Click image for larger version

Name:	DSCF9056.jpg
Views:	1
Size:	192.0 KB
ID:	137562Click image for larger version

Name:	DSCF9059.jpg
Size:	189.2 KB
ID:	137563Click image for larger version

Name:	DSCF9060.jpg
Size:	187.1 KB
ID:	137564 Íme a fékrendszer!

Komment

Nagyon köszönöm a képeket hiányzik nekem az a kar amelyk húzza a pótkocsifékszelepet.De biztosan meg van. Csináljuk!

Komment

Üdv geri!Küldök fotót majd eredeti cseh k25 hüvelyről.Megjött.garantálom besz..rsz.Vastag erős , nagyon tuti.

Komment

Adj Isten várom a fotókat.Mennyi volt az áruk?Én nem cserélem le mert az 50-es mtz-jé még új benne szerintem 30 üzemórát se ment.Én sem tétlenkedtem szereztem két fasza taurus magyar gumit mind a kettő új 20 ezerér darabját.CSináljuK!

Komment

üdv !ez jó bolt 20-ért

Komment

Adj Isten!Jó bizony egy öreg úrtól vettem neve:Börcsök Lajos vannak neki is alkatrészei k25-ös höz régiséggyűjtő. Amúgy a gumi gyári vágott volt legallább is az egyik lehet azért olcsó állítások szerint semmi baja.

Komment

ismerős a kolléga ,rendes

Komment

Rendes.Egy igazi műgyűjtő.

Komment

Üdv!Hogy áll a gép?Én egyszerűen nem haladok minden meg van most már rakni kellene össze, de annyi a meló hogy mindig halasztani kell.A motor összejönne akkor enyém a világ,most a felniket festettem,homokfúvás,vakargatás.Az adagolóm nincs még belőve.Nyomjuk.

Komment

Én sem pedig 1000 dolgot kellene csinálni rajta hogy kész legyen majd egyszer nekikezdek.De hamarosan rá szánom az időt.Csináljuk,haladjunk

Komment

üDV!Elindult a hali gali:Rakjuk össze a motort.Benne a főtengely vezérmű dekni rajta.NYOMJUK!

Komment

Üdv geri!Elnyelt a széna?Mindjárt pöfög a gép!Már rajta a hengerfej,most jön az adagoló.Másodjára szedtük szét elb..ták a hajtókart,nem volt jó a derékszögelés.Kidobtam 16 -ot.Már a célegyenesben vagyok,az új kenyeret ezzel viszem.TAK :TAK:TAK...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X