ha jól sejtem a beöntő nyílás ez lesz, a fogaskerék házba
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MPM 210 kapálógép.
Collapse
X
-
Nem:ez ha jól látom a karterszellőztető záródugó,akkor kell ha felborul,szikra nélkül van índitva,túlszívatva,stb.ezt kicsavarva kiszellőztethető a túlfolyt benzin.
A motorszintje alatt a:hajtásház tetején a két ékszíjszár között keresgélj..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésealul ahol leeresztő csavar van ott pedig az alsó részt lehet feltölteni és leereszteni?
Megvan a képen lévő a beöntő a felső hajtóműbe,a leeresztője a deszkalap alakú öntvény oldalán található,legalább 4-5 -éve nem szereltem ilyen gépet,azért nem tudom pontosan....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát elég ciki amit most írok, de nem tudom azt a felső csavart lecsavarni,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnél sokkal rohadtabb csavart is csavartam már ki,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Kis fejlemények, az alsó csavart amit a kép is mutat sikerült kicsavarni gond nélkül ami picit rozsdásabb is de belül fém tiszta, maga az alátét is nagyon jó állapotba van, és ha hátra megdöntöm akkor jön ki belőle ilyen méz színű olaj aminek viszonylag friss illata van, meglepő de igaz, gondolom ott kell feltölteni az alsó "hajtást" mivel az a kis furat az egyben a leeresztő és feltöltő is... de a felsőt sehogy, az kívül szép állapotba van és mégse lehet megmozdítani, illetve a felső rész leeresztő csavarját se találom, eléggé eldugott szegleten vannak ezek a dolgok, azon az egy leeresztő csavaron kívül az összeset megmozgattam amit találtam és mindegyiket gond nélkül lehetett megszorítani és lazítani elsőre, mivel hiányos gépkönyvet találtam ezért nem tudom pontosan mi hol van rajta
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselletve a felső rész leeresztő csavarját se találom,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment