Nos, nálam a Pannónia T5H az jelenleg is Csepel TLF 250. De nem zavar, ha szerintük az szerintem is!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
OT rendszám megszerzésének módja
Collapse
X
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz hülyeség mert a 311 limuzint én személyesen vitettem fel a listára majd egy napi telefonálgatás emailozás és faxolgatás árán...
- 3 likes
Komment
-
a 362-es JAwám miatt én is kétszer voltam a központi okmányirodában . Előre megpróbáltam leügyezni velük hogy vegyék fel a katalógusukba a típust (ismerős vizsgabiztostól tudtam , hogy nincs benne) de ők csak személyes ügyintézés során voltak hajlandóak ezt megtenni. Így hát elmentem azzal a biztos tudattal, hogy úgyis visszapattanok. Így is lett. Aztán a másodikra már meglett és akkor az ügyintéző nagyon segítőkész volt mert otthon hagytam a lakcímkártyámat véletlenül ,ami miatt megint elküldhetett volna . De rendes volt, úgyhogy két Sopron-Bp út árán meglett az OT.
én a Ducattit 1 óra alatt beírattam
Ebből is látszik a veteránozás úri hóbort
- 4 likes
Komment
-
Ez hülyeség mert a 311 limuzint én személyesen vitettem fel a listára majd egy napi telefonálgatás emailozás és faxolgatás árán...
Nos, nálam a Pannónia T5H az jelenleg is Csepel TLF 250.
Egyébként ezzel kapcsolatban az jutott a fejembe,hogy ELMÉLETBEN veszek óccson egy (pl) 311-est papírok nélkül,majd egy szintén olcsó,még értéktelen 353-ast papírokkal és.................. Ezzel az erővel simán menne.......
- 2 likes
Komment
-
hogy ELMÉLETBEN veszek óccson egy (pl) 311-est papírok nélkül,majd egy szintén olcsó,még értéktelen 353-ast papírokkal és... Ezzel az erővel simán menne...Everything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok . Előzőekben már beszámoltam az OT-s műszaki vizsgás mkp. anomáliájáról . ( Megjelentem műszaki vizsgára , de "elhajtottak" , mert az OT minősítésnek 60 napon belül kell lenni a műszaki vizsga alkalmával, így szól a rendelet . ) Mivel szeptemberben lett volna OT vizsgára hely, így feladtam, hogy a szezonban motorozzak ezzel a motorral ( + van még egy ugyan ilyen "problémával" küzdő motorom ) . Ma elmentem és bejelentkeztem : az egyik időpont '15 11.16-n , a másik '15 12.14-n . Még szerencse , hogy az idén sikerül a dolog ( remélem a műszaki vizsga is időben ! ) . A vizsgaállomáson , azért mondtak egy érdekes dolgot. A közelmúltban az egyik ominózus napon bejelentkezett 14 db gépjárműből 7 ( !!! ) nem jelent meg és nem is mondta le a jelentkezést / őket csókoltatom ! / . A lemondás sem javít abban a tekintetben , hogy más menjen más járművel . Az a helyzet , hogy a múzeumnak lejelentett gépjárművek vehetnek részt azon a napon . ( Én ezt a tájékoztatást kaptam . ) Gondolom , hogy ebben a metódusban ez a rendszer nem tartható fenn , mivel az OT-k száma folyamatosan emelkedik . Üdvözlettel.
- 2 likes
Komment
-
Előzőekben már beszámoltam az OT-s műszaki vizsgás mkp. anomáliájáról
- - - Updated - - -
Visszakerestem. Szerintem nem tudták értelmezni a jogalkotók, hogy mi a szitu, mit is akarnak és miért és ezért nagyon elírták.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
Komment