Sziasztok!
Köszi hogy itt lehetek, mindjárt lenne is egy pár kérdésem. Nem régen vettem egy 125-ös Honda Cb-t elég h, a pontos évjáratot...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
210 találat 0.0802 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Honda CB125
-
Pannonia munkagép
Hali!
Szereztem egy pannonia munkagépet!T5-motoral van felszerelve félig platos de motorikusan ugyanaz mint a motor.
Sajna valami problémája...
-
snomag az új oldalkocsis :)
Sziasztok,
Mint a címből is kiderül, nemrég sikerült beszereznem életem első oldalkocsis motorát egy 82es Jawa 350es "személyében"....
-
nyemi started a topic Jó gyújtás, tökéletesebb égés, kevesebb fogyasztás.A következő helyen: BemutatkozásJó gyújtás, tökéletesebb égés, kevesebb fogyasztás.
Sziasztok.
Nyemcsok Zoltán vagyok. Hobbim a motor gyújtások készítése fejlesztése tesztelése, de bármilyen motor elektromosságban otthon...
-
Mi a legideálisabb porlasztó beállítás egy Csepel motorkerékpáron?
Hogyan lehet beállítani úgy a porlasztót, hogy a kevesebb fogyasztás ne menjen a teljesítmény rovására és esetleg a nagyobb teljesítmény ne...
-
Tank gumi
Üdvözlet mindenkinek!
Aki rakott már fel tankra gumit letudná írni, hogy a halálba lehet felrakni én már a ragasztáson is gondolkoztam.
-
A Veteran fórum Hyde parkja.
Szervusztok!
Azért szeretném ezt az új témát indítani,hogy a fórumon esetenként jelentkező ideológiai és politikával kapcsolatos...
-
hibakeresés
Van egy barátomnak egy T5 nagyfékdobosa . Hozzám fordult -mint szerelgető ember --biztos meg tudom mondani neki miért áll le motorfék után a motorja...
-
Van akinek a veterán semmit sem ér???
Most találtam ezt a képet elég érdekes az emberek gondolkodása!!!!!
Ti nektek nem érdekes??
Inkább a Méhbe mint hogy (a képhez is írták)Szétszedje...
-
Pannonia gázmarkolat, gázkar
Sziasztok!
Máris felteszek képet kétféle T5 gázmarkolat házról. Mindkettő rögzítőpöcke (ami a kormányon nem engedi elforogni...Utoljára szerkesztve a következő által: Duke; 2013 júl. 17, 08:59.
-
Egy MZ TS 125 második esélye - mechgyver
Sziasztok!
Gergő vagyok, mechatronikai mérnök hallgató Miskolcon. Miskolctól 25 km-re egy kisvárosban élek, és az egyik hobbim a régi gépek...
-
Lupi‎
Sziasztok! Új tag vagyok az oldalon. Én 47 éves vagyok , két gyermek édesapja .Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a közösségre! Szeretek...
-
Briggs&Stratton gondok
Sziasztok!
Van 3db Briggs motoros fűnyíróm (ebből az egyik már igencsak veterán korú), és mindháromnak van valami gyíkja.
...
-
Tanulni
Van lehetőség Budapesten, vagy környékén arra, hogy autószerelő műhelyben tanulgassak nyáron, meg suli időben délutánonként? Az a helyzet,...
- 1 like
-
jawa 350 634 felújítása
Sziasztok!
Egy 350 - 634-es jawa életre keltésébe fogtam bele.
Néhány kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
1. Mennyi olaj...