Üdv mindenkinek!
Jó ideje küzdök a problémával. Tökéletesen működik, világítással is, majd pár kilométer után, ha ráteszem az indexet...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
59 találat 0.0143 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
taluga started a topic MZ TS 250/1 néhány kilóméter után leállA következő helyen: MZ motorok szereléseMZ TS 250/1 néhány kilóméter után leáll
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 márc. 21, 13:17.
-
Jawa 350/360 feszültségszabályzó
Sziasztok!
Van nekem egy Jawa 350/360 típusú motorom és ehhez keresek feszültségszabályzót!Kinek milyen van vagy milyet érdemes venni...
-
Alap szervízkérdések
Sziasztok!
Mai nap volt egy kis időm foglalkozni a géppel.
Leengedtem a motorból és a sebváltóból is az olajat. Iszonyat...
-
Mtz 550
Lenne egy kérdésem mindenkihez aki tudja! Van egy MTZ 50 Traktor és a szervójával van egy kis gond, jobbra tökéletesen lehet kormányozni, de barra...
-
Dnepr ???
Sziasztok!
Tavaly év végén került hozzám egy papíron Ural motor, aminek szeretném megtudni a pontos típusát.
...
-
Sziasztok
Sziasztok Tibi vagyok
Nekem a katonai járművek tetszenek, autó motor mindegy.
Orosz és wwii Német technika, előbbi még meg is fizethető....
-
"Túl csúnya élni, túl furcsa, hogy meghaljon"
Üdv!
Péter vagyok Szolnokról, korábban regisztráltam a honlapra a gépkönyvek miatt, majd egyre több érdekes hozzászólást és személyes...
-
Cz márkatárs kereső
Üdv.Mindenkinek új belépőként /470.01./ 175-ös sport Cz-s márkatársakat és a tipushoz értőt keresek.Szeretném vissza állítani az eredeti...
-
Jawa 350/ 634- 638????
Üdv minden kedves fórumlátogatónak! A közeljövőben szeretnék majd szerezni ( a nyáron vagy ősszel ) egy jawa 350-est.
Volt már egy...
-
Tequila started a topic 1953(?) évjáratu kerékpár, milyen típus?A következő helyen: Alkatrész azonosító1953(?) évjáratu kerékpár, milyen típus?
Szervusztok,
a napokban szereztem egy dongót erre a kerékpárra szerelve. Érdekelne a bicaj pontos típusa. Körülnéztem veterán kerékpár...
-
CZsolti
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit. Most csatlakoztam a fórumhoz. Örülök, hogy van egy ilyen társaság, amely régi gépekkel...
-
Ural M63 szelepállítás
Tisztelt Motorosok!
Ismét a segítségeteket kérném az alábbi témában.
Ural M63 szelephézagot szeretném beállítani. Melyik...
-
Régi kerékpár, milyen típus?
Sziasztok!
Egy ismerősömnél a fészerben találtam ezt a képeken látható régi kerékpárt. Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen típus...Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 szept. 27, 19:42.
-
Makarenko started a topic Dnepr indításával kapcsolatos kérdések!!A következő helyen: Ural, Dnepr szerelésDnepr indításával kapcsolatos kérdések!!
Tisztelt Klubtagok azért nyitottam ezt az új témát mert az én problémámról nem láttam semmilyen hozzászólást de ha rosszul tudom javítsatok...
-
Minsk, Voshod 14v 65w-os gyújtás
Egy haverom szemeteséből mentettem ki. 250-es simsonba volt belefabrikálva. Szerinte Izs ! 14v-65w KINEK A MICSODÁJA ??

...Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 júl. 19, 17:26.