heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ha utána a gyári töltője tölti normálisan akkor jóvanazjagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA töltésre értettem hogy barbár, 5V-os táp, 2 multiméter és egy poti...
Komment
-
Már megint egy Pannónia van az udvaron....
, kicsit üzembiztossá kell tennem . Tankmosás , csap , karbi .... stb . fékbetét csere , zsírozgatás , bovdenek olajozása , kuplung lamella csere , olajcsere ( még amit beöntöttek agyárban - eladó gyűjtőknek
) esetleg vill. ellenőrzés .
oldalkocsis , kicsit szakadt ,rozsdáska , -----benzincsap , oldalas hátsó és a motor hátsó lámpa , gázkar gumistól , ..... talán ennyi ami nem eredeti , ezen kívül az utolsó rozsdás kábelbilincs és gyertya pipa is frankó .....19 000 pár száz km , a fickó apjáé volt ... 1963 .
Nem tudom visszautasítani , muszáj rendbe tenni , egész éjszaka azon tanakodtam magamban , hogy esetleg mi lenne ha betámadnám Attilát , ennek a rendbetevösdinek - Ö- a koronázatlan királya ..
- 3 likes
Komment
-
Azt nem szeretem..Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepetróleummal
Most áll a védekező pozícióm.. ha élesedik keresünk megoldást.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebetámadnám Attilát
- 1 like
Komment
-
A petró a legjobb rozsda oldó mert nagy a kúszó képessége. Attila kérd felesbe szúnyog riasztós lámpaolajjal ha nem tudsz aludni a nyújtott műszakba ne kelljen csapkolódni
. Ezek után nem lepődnék meg ha Joker beállítana egy Pannoniával.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jún. 20, 20:49.
Komment
-
nem - hibátlan !a plusz szigszalag az én szokásomsepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz lehet, hogy még gumi? A mai még hulladékként sem éri meg ezt a kort. A küllőanya védő cserésnek tűnik a lenyomatáról ítélve. Erre viszont a mai belső tökéletes.
Komment
-
Mindenhová megy utánad a ventilátor,gondolom nem véletlen a hoszabító sem.......?Tetszik a gép,lassan lehet,nekem is támasztókerék kell,egyenlőre nagyon ellene vagyok!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés mehet a helyére"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment