Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát, a ragasztott készülékekkel sajnos nem nagyon lehet finomkodni...
    A töltésre értettem hogy barbár, 5V-os táp, 2 multiméter és egy poti...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A töltésre értettem hogy barbár, 5V-os táp, 2 multiméter és egy poti...
      Ha utána a gyári töltője tölti normálisan akkor jóvanaz

Komment

A 6m hosszával felakadt volna a bejárón. A vezetékellenőrzés miatt behajoltam a motortérbe.. persze a lábam a levegőben. Kb mint..ha a Kispolszkin a jobb első kereket bal oldalról az autón áthajolva cserélném.

Komment

Már megint egy Pannónia van az udvaron.... , kicsit üzembiztossá kell tennem . Tankmosás , csap , karbi .... stb . fékbetét csere , zsírozgatás , bovdenek olajozása , kuplung lamella csere , olajcsere ( még amit beöntöttek agyárban - eladó gyűjtőknek ) esetleg vill. ellenőrzés .

oldalkocsis , kicsit szakadt ,rozsdáska , -----benzincsap , oldalas hátsó és a motor hátsó lámpa , gázkar gumistól , ..... talán ennyi ami nem eredeti , ezen kívül az utolsó rozsdás kábelbilincs és gyertya pipa is frankó .....19 000 pár száz km , a fickó apjáé volt ... 1963 .

Nem tudom visszautasítani , muszáj rendbe tenni , egész éjszaka azon tanakodtam magamban , hogy esetleg mi lenne ha betámadnám Attilát , ennek a rendbetevösdinek - Ö- a koronázatlan királya ..

Komment

Vigyél neki a Pannónia mellé egy viharlámpát is,jó sok petróleummal és egy kampóval!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              petróleummal
              Azt nem szeretem..
              joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              betámadnám Attilát
              Most áll a védekező pozícióm.. ha élesedik keresünk megoldást.

Komment

A petró a legjobb rozsda oldó mert nagy a kúszó képessége. Attila kérd felesbe szúnyog riasztós lámpaolajjal ha nem tudsz aludni a nyújtott műszakba ne kelljen csapkolódni. Ezek után nem lepődnék meg ha Joker beállítana egy Pannoniával.
                Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jún. 20, 20:49.

Komment

Komment

Az lehet, hogy még gumi? A mai még hulladékként sem éri meg ezt a kort. A küllőanya védő cserésnek tűnik a lenyomatáról ítélve. Erre viszont a mai belső tökéletes.

Komment

ne mondjátok , hogy trehány vagyok -szépen elmostam a belsőt és a külsőből kiszedtem egy marék rozsdás szemetet , kimostam púderoztam , egy szakadt küllőt kicseréltem ------és csak ezután raktam össze . reggel beesztergálom a ragasztott pofákat . és mehet a helyére

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az lehet, hogy még gumi? A mai még hulladékként sem éri meg ezt a kort. A küllőanya védő cserésnek tűnik a lenyomatáról ítélve. Erre viszont a mai belső tökéletes.
                        nem - hibátlan !a plusz szigszalag az én szokásom

Komment

Ma egy piros szinű dunlop belsőt szedtem ki egy motorból.. az is kb 50 éves.s hibátlan. Szép nap volt a mai.. most végeztünk.. Ildikó hajtotta a darálót..) Persze amíg eddig eljutottunk.. 21-kor még stekklámpával fújtam egy fényes sort.

Komment

A lámpa fényénél... a motor szép állagú. Ritkaság a fehér számlapos eredeti óra..

Komment

Most 10 perce.. Kin ülünk a teraszon s beszélgetünk. Nagy zúgás-búgás.. felnyúlok s elkapom.. Kérdés: mi az? - bogár. - milyen bogár? - Cserebogár...adj érte valamit..

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                és mehet a helyére
                                Mindenhová megy utánad a ventilátor,gondolom nem véletlen a hoszabító sem.......?Tetszik a gép,lassan lehet,nekem is támasztókerék kell,egyenlőre nagyon ellene vagyok!
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information