Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Dialógus 2.
    Lehet hogy van kivétel, de 1000- ből 1 ! Akinek annyi pénze van hogy sók, az lehet hogy fog venni csodaszép és ritka veterán motort milliókért, de SOHA A ÉLETBE NEM FOG VELE MOTOROZNI ! R-gó, nem is fog alatta bedögleni. Az ilyen ember felpakolja a futóra a motorjait, ( vagy kiviteti a csicskával kamionnal ) elvillant néhány veterán találkozóra, ott elkezdi az IGAZI bütykölős veteránosoknak osztani az észt, aki csak egy T-5 motorral jelent meg. Az ilyen embernek egy Indián, vagy éppen egy T-8 ugyanolyan státusz színbólum mint a Jacht az Adrián. Az a lényege, hogy elmesélheti hogy 2 millába volt, de már vitték volna 5-ért is.
    Az ilyennek nem kell piros könyv. ( Mert már van neki régről )
    Tamás78, BeniP10&P21 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Csak pont a T5-t nem látni
      Akkor jól láttam, hogy nem láttam, már azt hittem, hogy az én készülékemben van a baj!

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Van itt minden, mint a búcsúba!
        Ha a rendőrségi Yamaha kevesebb pálcikán lenne (a lá céllövölde), akkor biztosan megpróbálkoznék.
        Intrepid kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ezt láttátok már?
          Eladó Yamaha yamaha 1100 - Képes Motor

Komment

Itt olyan vékony az ülés hogy nem is lehet látni
            TL Pannónia Vékony üléses
            Ja hogy a váznak a csövére gondol?
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Sok okoska....!! ----melllikőtök olvasott (és tanult ) anatómiát ? oszt mégis egész jól elmozgunk a nőn --nem ?

Sőt ha gazdag lennék még vennék magamnak csupa extrával felszereltet is !!!!!

--majd csak akkor van numera ha felmondod a kéz csontjait--latinul
              zsíráf és UK kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Lehet hogy van kivétel, de 1000- ből 1 ! Akinek annyi pénze van hogy sók, az lehet hogy fog venni csodaszép és ritka veterán motort milliókért, de SOHA A ÉLETBE NEM FOG VELE MOTOROZNI ! R-gó, nem is fog alatta bedögleni. Az ilyen ember felpakolja a futóra a motorjait, (vagy kiviteti a csicskával kamionnal) elvillant néhány veterán találkozóra, ott elkezdi az IGAZI bütykölős veteránosoknak osztani az észt, aki csak egy T-5 motorral jelent meg.
                Ha nyernék a lottón vajon engem is utálnának az IGAZI veteránosok? Mert biztos vennék egy-két nekem tetsző járgányt. Még az sem zavarna, ha nem találnék lepukkantat és kénytelen lennék beérni egy full restaurálttal.

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                --majd csak akkor van numera ha felmondod a kéz csontjait--latinul
                Köszönöm! Ennél tömörebben akkor sem tudnám összefoglalni, ha heteket töprengenék a billentyűzet fölött!
                zsíráf kedvelte ezt.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  TL Pannónia Vékony üléses
                  viszont az árnál vastagon fogott a ceruza...

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha nyernék a lottón vajon engem is utálnának az IGAZI veteránosok? Mert biztos vennék egy-két nekem tetsző járgány
                    Neked biztosan elnéznénk.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Neked biztosan elnéznénk.
                      Én lennék az 1000-ből az 1.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Azért nekem a két stílus összepakolása erősen bántja a szemem

Komment

Ez igaz --hogy mer az ember felakasztani egy ilyen .... aminek a megengedett sebessége...?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            aminek a megengedett sebessége...?
                            Talicskagumival 15 km/h

Hát ez meg mi a búbánat?
                            Estis gimi Budapesten
                            Ide se mennék, ahol még olvasni se tudnak: VETERÁN (autó, motor, hajó, kerékpár, repülőgép) apró (és nem gagyi képzés, varrógép, permetező, fajáték, virágtartó) Mit gondolnak ezek?
                            Tipikus vaterás bóvliárus az összes, aki ezt a sok szemetet itt hírdeti.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

"Estis gimi Budapesten "
                              Az ilyen hirdetéseket nem lehetne törölni önkényesen ?
                              barna kedvelte ezt.

Komment

Én inkább egy "hirdetés jelentése" gombra gondoltam...Azért az az durva lenne, ha "Esti Gimnázium" cserébe jönne, és önkényesen törölné cserébe az MZ Trophy sárvédő hírdetésed
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X