Én tegnap este gurultam kicsit,hogy biztos jó legyen a mai átadáson. A második szomszédig szépen ment. A harmadiktól visszafordultam olyan durrogásokkal,hogy aggódtam szétnyílik a kipufogó. Kerülgetett a frász.. Másik új gyertya volt a gyógyszer a bibire. Nem megyek velük többet...nehogy elrontsam.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Félretéve az iránti aggódásomat, hogy otthagy az út szélén, tettem ma is bele vagy negyven kilométert. Mióta megjött a hűvös idő, megtáltosodott az öreg gép (nekem meg kell vennem szélálló nadrágot), a nyári legnagyobb 80-as tempót felváltotta az alap nyolcvan és ment ez ma százat is. Tovább nem húztam. A Mecseki szerpentinen hatvannal ment fel hármasban. Úgyhogy múltkori nyavalygásom, miszerint a porlasztó nincs jól beállítva, talán túlzott volt.
Ha nem lesz esős, újra megpróbálkozok a múltkor balul elsült 80km távval, majd jöhet a Balaton oda-vissza.
Szelfis üdvözlet Pécsről minden veteránosnak!
- 8 likes
Komment
-
Kicsit hűvös volt de azért kerültem egy 100-ast öreg cimborámmal!(Az ,,ellenforradalom"ünnepén!)Nagyszerű utat építettek erre felé(Kóka és Hatvan........Kóka és Jászfényszaru)alig használja valaki!(Unijós pénzből van!)A traktorosoknak faca!Mint látható használják is rendesen!Csak nehogy ráfusson valaki a sárfelhordásukra!
- 10 likes
Komment
-
Az első kép csak nem Kóka előtt készült (Zsámbok felőli vége)?
Épp a héten jártam arra, hosszú idő után. Én is meglepődtem hogy micsoda utat rittyentettek a Zsámbok-Kóka vonalon a régi tankcsapdák helyett . Visszafelé kicsit ki is használtam a céges autóval, aminek a menetdinamikája ráadásul nagyon kellemes (új diesel Fiesta). Végre egy olyan diesel ami alacsony fordulattól is kellemesen használható, nincs meg benne az a bűvös 2000-es fordulatszám határ, ami alatt halott, használhatatlan, fölötte pedig hirtelen idegbajosan gyorsul...
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már igen.
Akkor a helyszinen voltam.
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚtközben jött az ötlet, hogy hova menjek. Szeretek cél nélkül elindulni.
- 4 likes
Komment
Komment