Nem akarok bántani senkit de egy pár autó vezetőnek a vizsgabiztosát kellene megkövezni miért engedte emberek közé azt a 4 lábút! mely jó esetben tejet ad. Inkább húzná a Jármot akkor haszna is lenne. Nagyon reszel a vashiány már de az eső elriaszt még egyenlőre
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Nagyon reszel a vashiány
... majd jó mélyen betüdőzöm a füstjét, hogy erőt adjon a maradék 1000 apró buktatóhoz. (Egy párat már most látok...)Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 febr. 13, 23:34.
- 6 likes
Komment
-
A címhez ragaszkodva tegnap én is a napsütéses délután el akartam menni a csikót / még kicsi így nem Ló/ meg itatni de közben befutott a fiam és leállítottam a gépet. Mire elment sötét este lett és addig tollászkodtam míg elkezdett petyegni az égi áldás.Mivel reszelt a fene és motorozhatnékom volt csak elmentem a közeli kútra hisz már a tartalék végét itta. Nem sokat mert setét is volt meg esett is de az a kb. 5 km lelket melengetőleg hatott rám. Sötétben , szemüveggel esőben - igaz az a mondás addig látsz míg nem kell szemüveg utána ha kell csak tapogatsz!
- 7 likes
Komment
-
Ma miután az égi áldás alább hagyott elindultam a lányom motorjával / eredetiség vizsg. , átírás herece hurca ügyben. Még Péter is megkegyelmezett vagy becsülte az elszántságom és du.-ra kicsit mosolygott az ég alja. Mit is mondjak menet közben kicsit még hűs volt a képembe a levegő de igen jólesett!
- 4 likes
Komment
-
Én mentem hétfőn és ma is. Az egész telet végigmotoroztam, ilyen időt nem kívánok senkinek. A pogányi reptér szélzsákja keleti irányba győzött megkapaszkodni az oszlopon. Nyolcvan fölött rá kellett buknom a tankra, mert áttolt a szembejövők elé, vagy épp az árokba. A végén már hatvannal mentem.
Lehet, hogy attól ilyen hektikus szélben, mert kopott a hátsó gumi közepe? A kormányzott gumit is kifújta oldalra...
Komment
-
Kerékfüttyel közlekedünk és elfogy a gumi? és egyúttal a tapadás is. Nem azért sodort a szél csak vedd számításba ilyenkor még nem melegszik fel a gumi és ha még / középen/ futó felület sincs nagyon könnyen kitáncol a gép alólad! Az oldalszél ellen: tempó váltás és rá dőlni a szélre de nagyon figyelni mert erdőnél, erdősávnál, épületnél változik / csökken/a szélerő de ezt biztosan tapasztaltad már.
- 1 like
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost voltam kint egy laza százast, tessék szerszámot, távirányítót, kapát eldobni és húzni kifelé a gépekkel!
Mérséklődött a hetek óta bömbölő szél és melegebb is az idő.
Délután kitolom a Pancsit is, mert a végén még megsértődik.
- 4 likes
Komment
-
Én elég lekvár vagyok,
Még 19-20 évesen, amikor kb 1 éve hajtottam az ETZ-t, rendesen szúrtak, fájtak a térd izületeim. Pedig hidegben soha nem ültem rá. Igaz, nemegyszer volt olyan hogy elkapott a nyári zápor, és ha a gatyó átázik....
Hmmmm, de jó érzés volt, amikor a tankról csorgott a víz a nemesebbik felem alá
- 1 like
Komment
-
Ez a motoros vizi póló? Ismerős dolog mindkét alkalommal Kesziből haza felé ronggyá áztam és a vizet a hasamon görögve a tus alatt szeretem nyílván be kell szereznem valami eső ruhát mert azért Cukorból nem vagyok- csak cuki. Dongós! azért szeretnénk látni azt az MZ-t Kesziben igaz édes szájúak vagyunk de az izületeid meg nem esszük! Edzés és ott a helyed. Legalább a fórum aktív tagjainak egy nagyszerű lehetőség lenne!Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 márc. 01, 08:41.
- 1 like
Komment
-
Sajnos az izületek eléggé gyenge pontjai a testünknek!(Igaz remek rozsdamentes acél+műanyag izületek kaphatók bármelyik Ortopéd klinikán!Tapasztalatból tudom!)Viszont a doki szerint a helytelen életmód(táplálkozás,túlsúly,mozgásszegény életmód)sokkal veszélyesebb a hidegnél,nedvességnél!Az már csak egy plussz adalék!A mélyben lappangó már meglévő bajt robbantja ki egy áthűlés! De nem az az okozó!Én már hidegben,esőben nem motorozok!Félek hogy elcsúszom és nincs kedvem a kimozduló csípőprotkó miatt hónapokig kórházba feküdni!
Védő ruhám nekem sem volt sosem!Már nem is lesz!,,apacsavo" a mocin Nyáron!..........és Télen!)a képeken ott a dátum.)
- 2 likes
Komment
Komment