Az ám! A kétüteműnél nem is kell jobb! Sokan mondják nekem is, hogy ez büdös! Ilyenkor a fenekemre mutatok és azt mondom: Ez BÜDÖS a nagydolog közben! Emennek ( motorkerékpár vagy moped) kellemes bukéja van!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
A címhez ragaszkodva tegnap én is a napsütéses délután el akartam menni a csikót / még kicsi így nem Ló/ meg itatni de közben befutott a fiam és leállítottam a gépet. Mire elment sötét este lett és addig tollászkodtam míg elkezdett petyegni az égi áldás.Mivel reszelt a fene és motorozhatnékom volt csak elmentem a közeli kútra hisz már a tartalék végét itta. Nem sokat mert setét is volt meg esett is de az a kb. 5 km lelket melengetőleg hatott rám. Sötétben , szemüveggel esőben - igaz az a mondás addig látsz míg nem kell szemüveg utá
na ha kell csak tapogatsz!
- 7 likes
Komment
-
Ma miután az égi áldás alább hagyott elindultam a lányom motorjával / eredetiség vizsg. , átírás herece hurca ügyben. Még Péter is megkegyelmezett vagy becsülte az elszántságom és du.-ra kicsit mosolygott az ég alja. Mit is mondjak menet közben kicsit még hűs volt a képembe a levegő de igen jólesett!
- 4 likes
Komment
-
Én mentem hétfőn és ma is. Az egész telet végigmotoroztam, ilyen időt nem kívánok senkinek. A pogányi reptér szélzsákja keleti irányba győzött megkapaszkodni az oszlopon. Nyolcvan fölött rá kellett buknom a tankra, mert áttolt a szembejövők elé, vagy épp az árokba. A végén már hatvannal mentem.
Lehet, hogy attól ilyen hektikus szélben, mert kopott a hátsó gumi közepe? A kormányzott gumit is kifújta oldalra...
Komment
-
Kerékfüttyel közlekedünk és elfogy a gumi? és egyúttal a tapadás is. Nem azért sodort a szél csak vedd számításba ilyenkor még nem melegszik fel a gumi és ha még / középen/ futó felület sincs nagyon könnyen kitáncol a gép alólad! Az oldalszél ellen: tempó váltás és rá dőlni a szélre de nagyon figyelni mert erdőnél, erdősávnál, épületnél változik / csökken/a szélerő de ezt biztosan tapasztaltad már.
- 1 like
Komment
-
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az éven én majd minden hétvégén mentem egy kört. Mindig akadt egy nap amikor volt legalább 5°C és nem esett az esőbokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost voltam kint egy laza százast, tessék szerszámot, távirányítót, kapát eldobni és húzni kifelé a gépekkel!
Mérséklődött a hetek óta bömbölő szél és melegebb is az idő.
Délután kitolom a Pancsit is, mert a végén még megsértődik.
- 4 likes
Komment
-
Nekem meg az izületeim vannak lekvárbólÉn elég lekvár vagyok,
Még 19-20 évesen, amikor kb 1 éve hajtottam az ETZ-t, rendesen szúrtak, fájtak a térd izületeim. Pedig hidegben soha nem ültem rá. Igaz, nemegyszer volt olyan hogy elkapott a nyári zápor, és ha a gatyó átázik....
Hmmmm, de jó érzés volt, amikor a tankról csorgott a víz a nemesebbik felem alá
- 1 like
Komment
-
Ez a motoros vizi póló? Ismerős dolog mindkét alkalommal Kesziből haza felé ronggyá áztam és a vizet a hasamon görögve a tus alatt szeretem nyílván be kell szereznem valami eső ruhát mert azért Cukorból nem vagyok- csak cuki
. Dongós! azért szeretnénk látni azt az MZ-t Kesziben igaz édes szájúak vagyunk de az izületeid meg nem esszük!
Edzés és ott a helyed. Legalább a fórum aktív tagjainak egy nagyszerű lehetőség lenne!
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 márc. 01, 08:41.
- 1 like
Komment
-
Sajnos az izületek eléggé gyenge pontjai a testünknek!(Igaz remek rozsdamentes acél+műanyag izületek kaphatók bármelyik Ortopéd klinikán!Tapasztalatból tudom!)Viszont a doki szerint a helytelen életmód(táplálkozás,túlsúly,mozgásszegény életmód)sokkal veszélyesebb a hidegnél,nedvességnél!Az már csak egy plussz adalék!A mélyben lappangó már meglévő bajt robbantja ki egy áthűlés! De nem az az okozó!Én már hidegben,esőben nem motorozok!Félek hogy elcsúszom és nincs kedvem a kimozduló csípőprotkó miatt hónapokig kórházba feküdni!
Védő ruhám nekem sem volt sosem!Már nem is lesz!,,apacsavo" a mocin Nyáron!..........és Télen!)a képeken ott a dátum.)
- 2 likes
Komment
-
Ma én is mentem egy jó kört.
A városban száraz, némi permetnyi esővel, a Mecsek fele ködpaplanban eltűnt. Miért is nem menjek fel? Győztem lejönni negyvennel felhajtott plexi mellett jól elázva.
Miután kicsit lelazultam, beálltam egy bezárt áruház parkolójába vezetéstechnikázni.
Nyolcas, fékezés, éles kanyar stb.
Itt jön a probléma, mivel betonszegéllyel kirakott virágágyásokat, fákat kerülgettem.
Ha elrontod, azon nem lehet átmenni rajta, mint a bóján.
Így esett meg, hogy kicsit nagyobb lett a sebesség, kirántottam a bal kanyarból jobbra, majd reflexből satufék. Segge kitört és még annyi időm volt, hogy elköszöntem a bal indexemtől is, mert a bukócső után a drága index, a drága fékkar és a kormányvég ér csak le eséskor. Három fordulat a betonon a hossztengelyem körül és már elemezhettem is, mit rontottam el.
A mai nap mérlege: 1 index 6000 (a másikat már az elején letörtem, úgyhogy 2), 1 kuplungkar 2000, 1 pár kormányvégsúly (a másikat már az elején elhagytam) - ez se olcsó. Egész jó.
- 3 likes
Komment
Komment