Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Gábor ! Sajnálom bár bevallom készülődtem " titkon " de elmarad mert más gondok jöttek közbe mely halaszthatatlan és sürgős! Nézegetve a Köpönyeg riogatását jó időt és jó motorozást a csapatnak mely reményeim szerint jövőre Kesziben is ott lesz.
Gábor! Megkaptam pénteken az SMS-t. Remélem,jól éreztétek magatokat, tölts fel majd pár fotót!
Csáford jó volt,sok ismerőssel találkozunk. Gesszti készített videót: https://www.youtube.com/watch?v=PFeL9sKsFcw
Csak most sikerult gép elé kerulnom.
Ugy adodott hogy a balatoni turánk során mind a négy nap lemosták rolunk az égiek az ut porát !
2 nap kevesebb utolso két nap tobb esovel.
8 motor + 2 utánfuton esetleges géphiba esetén cserére. 1 skoda 110r cupe és 1 db Safety Car az emlitett utánfutoval.
Pár kép rolunk és néhány géprol.
Az idei turán 4 nap alatt 650 km-t tettunk meg, kulonosebb probléma nélkul.
Már utolso nap hazafele kb 40 km re a céltol adta meg magát a kék gépszorny. CZ 175/477 es motor van benne , meghalt a kuplungja- besult a kiemelotengely !!! Számomra érthetetlen hogyan !
Osszesen 10 motor 2 auto és 17 csapattag.
Tomoren ennyi
Köszönjük! Nekem is volt vele gondom mikor egy fehér színű után gyártott " Chinai"- val akartam rendbe tenni. Ráolvadt a kinyomó tengelyre. Én csináltattam bele egy simmeringet és vissza raktam az eredetit persze cseréltem az " O " gyűrűt benne. A szerelési sorrend is a leírtak szerint belülről kifele.
Üdv kvaga!
Gratulálok nektek! Frankó csapatotok van, szép járművekkel! A riksa igazi csajozógép, mint a képeken látható is, és a kék motoros embernek a bajsza az nem semmi! Kicsit irígylem is érte.
Tegnap az előzetes szerint a szép időt kihasználva elgurultam a Sporttal Túrkevére. Sajna reggel mentem és du. 4-re jöttem, most erre volt időm. Nagyszénás- Mezőtúr- Túrkeve útvonalon több a ramaty út mint a normális. Endúrózásra esetleg! Nem csurogtam így eltört a hátsó dobozom alu. tartója vissza fele Kondoroson vettem észre onnan kezdve sm.-os tempót diktált a muszáj mert nagyon libegett a doboz. Itt még találkozón nem voltam a hely klassz. Kemping és fürdés , hely van bőven. A gép tökéletesen működött.ez nem a reklám helye de nem is annak szánom csupán segítségként írom, hogy én miként jártam!: Még a hűvösebb időkben kicsit hajszoltabb tempóban motoroztam és attól függetlenül, hogy a tavalyi évet is evvel a hengerrel és dugóval jártam meg akart szorulni a gép. Megjegyzem saccra adtam több előgyújtást / azon állítottam a tavalyhoz képest!/ Ez lehetett a túlmelegedés oka. Ezért is érvényes " ne piszkáld a jót". Beállítottam újból és tettem be Sadót az üzemanyagba. Javaslom nekem jó a tapasztalatom. Békés megyeiek figyelmébe !: Pénteken Tótkomlóson a Rózsa fürdőnél motoros találkozó kezdődik. P-SZ-Vasárnap.
A szimeringes megoldás már megvolt csak az emlitett gépen még nem volt cserélve.
Mi szelepszár szimeringet használunk , nagyon jol teszi a dolgát !
Azért koszi.
Udv , Gábor
Belegondolok ez jobb megoldás .
A szelepszár szimeringhez kell esztergálni egy kozdarabot amire felul és hogy meglegyen a vastagsága.
Utoljára szerkesztve a következő által: kvaga; 2016 jún. 13, 08:31.
Bár nem csak rossz dolgok történnek...5 év után beindult az Izstennyila. Igaz csak pár másodpercre, és rájöttem h minimum 20 helyen fúj ki a henger alatt, de innét már haladósabb. A végére lemerült sajnos az akksi. És valahogy a lánc is hosszabb lett 1 taggal, és nem tudom megfeszíteni, pedig a szétszedés előtt tudom, hogy jó volt.... De remélem hogy jót fogok motorozni HOLNAP! Ha az Izstenek is akarják...
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
"Én vagyok Galileo. Itt állok, és azt mondom nektek: „És mégis mozog.” Az, ami mozog, olyan erőt tud kifejteni, aminek semmilyen halandó hatalom nem mert eddig ellenszegülni. "
Beindult. Elsőre. Azért, mert orosz.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 jún. 15, 18:29.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment