Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusz Ricsi95D !

Remélem az idojárás szelleme kegyes lesz hozzánk.
    Ha igen és minden a tervek szerint alakul odaérunk ,
    ugy gondolom megismersz majd minket !

udv mindenkinek , Gábor !

Komment

Terveink szerint 10 óra körül érkezünk.
      Privátban elküldtem a telefonszámomat.
      Itt a program:

Komment

Gábor! Megkaptam pénteken az SMS-t. Remélem,jól éreztétek magatokat, tölts fel majd pár fotót!
        Csáford jó volt,sok ismerőssel találkozunk. Gesszti készített videót:
        https://www.youtube.com/watch?v=PFeL9sKsFcw

Komment

Sziasztok !

Csak most sikerult gép elé kerulnom.
          Ugy adodott hogy a balatoni turánk során mind a négy nap lemosták rolunk az égiek az ut porát !
          2 nap kevesebb utolso két nap tobb esovel.
          8 motor + 2 utánfuton esetleges géphiba esetén cserére. 1 skoda 110r cupe és 1 db Safety Car az emlitett utánfutoval.

Click image for larger version

Name:	IMG_20160605_150157.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	148840Click image for larger version

Name:	IMG_20160604_150519.jpg
Size:	205.5 KB
ID:	148841Click image for larger version

Name:	IMG_20160605_144544.jpg
Size:	198.9 KB
ID:	148842Click image for larger version

Name:	IMG_20160602_094726[1].jpg
Size:	201.3 KB
ID:	148843Click image for larger version

Name:	IMG_20160605_140710[1].jpg
Size:	200.0 KB
ID:	148844Click image for larger version

Name:	IMG_20160603_191417[1].jpg
Size:	172.0 KB
ID:	148845Click image for larger version

Name:	IMG_20160604_100838[1].jpg
Size:	206.0 KB
ID:	148846Click image for larger version

Name:	IMG_20160602_195009[1].jpg
Size:	194.1 KB
ID:	148847Click image for larger version

Name:	IMG_20160603_091740[1].jpg
Size:	206.0 KB
ID:	148848
          Pár kép rolunk és néhány géprol.
          Az idei turán 4 nap alatt 650 km-t tettunk meg, kulonosebb probléma nélkul.
          Már utolso nap hazafele kb 40 km re a céltol adta meg magát a kék gépszorny. CZ 175/477 es motor van benne , meghalt a kuplungja- besult a kiemelotengely !!! Számomra érthetetlen hogyan !
          Osszesen 10 motor 2 auto és 17 csapattag.
          Tomoren ennyi

Udv, Gábor

Komment

Köszönjük! Nekem is volt vele gondom mikor egy fehér színű után gyártott " Chinai"- val akartam rendbe tenni. Ráolvadt a kinyomó tengelyre. Én csináltattam bele egy simmeringet és vissza raktam az eredetit persze cseréltem az " O " gyűrűt benne. A szerelési sorrend is a leírtak szerint belülről kifele.

Komment

besult a kiemelotengely !!!
              Ez megoldja a problémát: http://veteran.forum.hu/elmelkedesek...html#post74143
              Avagy nem volt meg a hézag a kiemelővilla és a görgő közt.

Komment

Üdv kvaga!
                Gratulálok nektek! Frankó csapatotok van, szép járművekkel! A riksa igazi csajozógép, mint a képeken látható is, és a kék motoros embernek a bajsza az nem semmi! Kicsit irígylem is érte.

Komment

Tegnap az előzetes szerint a szép időt kihasználva elgurultam a Sporttal Túrkevére. Sajna reggel mentem és du. 4-re jöttem, most erre volt időm. Nagyszénás- Mezőtúr- Túrkeve útvonalon több a ramaty út mint a normális. Endúrózásra esetleg! Nem csurogtam így eltört a hátsó dobozom alu. tartója vissza fele Kondoroson vettem észre onnan kezdve sm.-os tempót diktált a muszáj mert nagyon libegett a doboz. Itt még találkozón nem voltam a hely klassz. Kemping és fürdés , hely van bőven. A gép tökéletesen működött.ez nem a reklám helye de nem is annak szánom csupán segítségként írom, hogy én miként jártam!: Még a hűvösebb időkben kicsit hajszoltabb tempóban motoroztam és attól függetlenül, hogy a tavalyi évet is evvel a hengerrel és dugóval jártam meg akart szorulni a gép. Megjegyzem saccra adtam több előgyújtást / azon állítottam a tavalyhoz képest!/ Ez lehetett a túlmelegedés oka. Ezért is érvényes " ne piszkáld a jót". Beállítottam újból és tettem be Sadót az üzemanyagba. Javaslom nekem jó a tapasztalatom. Békés megyeiek figyelmébe !: Pénteken Tótkomlóson a Rózsa fürdőnél motoros találkozó kezdődik. P-SZ-Vasárnap.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ez megoldja a problémát: http://veteran.forum.hu/elmelkedesek...html#post74143
                    Avagy nem volt meg a hézag a kiemelővilla és a görgő közt.
                    Helo !

A szimeringes megoldás már megvolt csak az emlitett gépen még nem volt cserélve.
                    Mi szelepszár szimeringet használunk , nagyon jol teszi a dolgát !
                    Azért koszi.

Udv , Gábor

Belegondolok ez jobb megoldás .
                    A szelepszár szimeringhez kell esztergálni egy kozdarabot amire felul és hogy meglegyen a vastagsága.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: kvaga; 2016 jún. 13, 07:31.

Komment

Bár nem csak rossz dolgok történnek...5 év után beindult az Izstennyila. Igaz csak pár másodpercre, és rájöttem h minimum 20 helyen fúj ki a henger alatt, de innét már haladósabb. A végére lemerült sajnos az akksi. És valahogy a lánc is hosszabb lett 1 taggal, és nem tudom megfeszíteni, pedig a szétszedés előtt tudom, hogy jó volt.... De remélem hogy jót fogok motorozni HOLNAP! Ha az Izstenek is akarják...

Komment

"Én vagyok Galileo. Itt állok, és azt mondom nektek: „És mégis mozog.” Az, ami mozog, olyan erőt tud kifejteni, aminek semmilyen halandó hatalom nem mert eddig ellenszegülni. "

Beindult. Elsőre. Azért, mert orosz.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 jún. 15, 17:29.

Komment

Szépen dolgozik az Izsten Nyila!! Bővül a kiállítási paletta?.

Komment

Azért, mert orosz.
                            Keszin megnézem! Mindig vágytam rá,de mikor láttam az úton csökkent a lelkesedésem!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi Rozsdamarós találkozón!
                              185 műszaki hiba mentes kilométert tettünk meg a Csepszivel és a CZ-vel!

A rendezvényen sok különleges motorkerékpárt láthattak az érdeklődők: oldalkocsis Pannonia P12-est, P21 Luxokat,T9-est, TLB-t, egyéb egy és kéthengeres Pannoniákat, D-Csepelt, oldalkocsis Simson Awokat,IZS Planétát,a Kürblitzben járt Simson Suhlt,Jawákat,MZ-ket,de talán a legkülönlegesebb a 3 Nordkappot megjárt Danuvia volt: a 2015-ös túrán részt vevő 2 gép mellett ott állt büszkén Bús Antal gépe is,mely 1968-ban járt Európa legészakibb pontján.

A képen mellettem a Bús-Danuvia jelenlegi tulajdonosa, a szürke Danuvia tulajdonosa és felesége.

Name:	DSC03384.jpg
Size:	201.3 KB
ID:	148894

Komment

A múlt héten kellett végezzek még néhány simítást a motoron. A kuplung csúszott, 4-esben kigyorsításoknál már bajok voltak, ezért cseréltem, bírkóztam a 6 rugóval, de én nyertem.
                                Továbbá az első kerék sem volt teljesen jó, 50-60 között szitált a kormány. Készítettem egy küllőanya kulcsot, és elég szépen sikerült kiszedni a 8-ast.
                                Tegnap este pedig tettem egy próbakört. Az a "baj", hogy most már annyira szépen fut, olyan szép a hangja, olyan élvezetes vele menni, hogy nem akartam hazamenni . Olyan lazán megfutja a 90-et mint annak a rendje. Tovább még nem mertem húzni, mégiscsak bejáratós. A 90-et is csak pár másodpercig tartottam vele, egyelőre azt hiszem a 70-75 lesz a neki való.
                                Úgyhogy következő állomás az NKH vizsga, júli közepe... nehezen fogom tudni kivárni

Name:	12_1_2.jpg
Views:	3
Size:	197.4 KB
ID:	148897

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X