Ezért a képért érdemes volt! Nem is tetsziket nyomtam, hanem sheriff-csillagot. Az mégis kifejezőbb ilyenkor. Gratula!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Köszönöm szépen az elismerő szavakat!Ezért a képért érdemes volt! Nem is tetsziket nyomtam, hanem sheriff-csillagot. Az mégis kifejezőbb ilyenkor. Gratula!
Voltak gyengébb pillanatok az elmúlt 2 év alatt, de így utólag, megérte!
Már csak az okmányirodás hölgyek tájékozottsága, pozitív hozzáállása kell, és rövidesen a rendszámtábla tartót is fel kell szerelnem, a rávalóval együtt
- 4 likes
Komment
-
Rosszabb esetben ebben simán elviszed az MZ-tdongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon bízom benne!
Ha időben kapok rendszámot és környékbeli motorozások során sikerül igazán kitapasztalnom a gépet, ill. megbízhatónak bizonyul, akkor igen.
Rosszabb esetben a másik gépemet csodálhatjátok
[ATTACH=CONFIG]32706[/ATTACH]
Hát nem csodálatos?
- 3 likes
Komment
-
Párszor már írogattuk a menet közbeni darázscsípés esetét. Tegnap nyakon csípett valami dög jó száz fölötti tempónál. Gyors volt, csak rengeteg szúrást éreztem egy pillanat alatt. Eddig nem volt csípéstől allergiás reakcióm, most se lett semmi, csak baromira fáj.
Szóval, kedves motorosok: Kendőt nyakra felkötni!
- 5 likes
Komment
-
Idgen tollakkal dicsekszem , mert én ma nem motoroztam , de még autót vagy állati erővel vontatott szekeret se kormányozhattam volna ---- mivel a kressz meghatározza a feltételeket . Aztán én már reggel kizártam magam a közut használatából . Viszont volt valaki aki jót motororzott ma , és meglátogatott minket , isteni finom kovászos ubival ajándékozota meg a kis csapatunkat ---köszönjük . ( megjegyzem mire olvasod ezeket a sorokat , már elfogyott . a palacsinta után megették desszertnek
)
Na nem huzom tovább , nézzétek a képeket :
- 15 likes
Komment
-
Kerékpározni hivatalosan szabad részegen is. A suhanó halál(villanybringa) meg kerékpárnak számítjoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdgen tollakkal dicsekszem , mert én ma nem motoroztam , de még autót vagy állati erővel vontatott szekeret se kormányozhattam volna ---- mivel a kressz meghatározza a feltételeket . Aztán én már reggel kizártam magam a közut használatából . Viszont volt valaki aki jót motororzott ma , és meglátogatott minket , isteni finom kovászos ubival ajándékozota meg a kis csapatunkat ---köszönjük . ( megjegyzem mire olvasod ezeket a sorokat , már elfogyott . a palacsinta után megették desszertnek
)
Na nem huzom tovább , nézzétek a képeket : [ATTACH=CONFIG]32922[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32925[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32926[/ATTACH]
- 4 likes
Komment
-
Mifelénk ezt nem így tudják a rendőrök!heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKerékpározni hivatalosan szabad részegen is.
Évente többször idehoznak egy busznyi rendőrt Szombathelyről akik ezt szívásnak érzik és nem ismernek senkit tehát nincs bocsánat.
Biciklist szondáznak, személyi náladnemlétért büntetnek, de fő profiljuk a biztonsági öv. Én már kétszer, de ez a járgány tilinkózik úgyhogy többször nem.
- 1 like
Komment
-
Személyi, biztonsági öv azért jogos.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMifelénk ezt nem így tudják a rendőrök!
Évente többször idehoznak egy busznyi rendőrt Szombathelyről akik ezt szívásnak érzik és nem ismernek senkit tehát nincs bocsánat.
Biciklist szondáznak, személyi náladnemlétért büntetnek, de fő profiljuk a biztonsági öv. Én már kétszer, de ez a járgány tilinkózik úgyhogy többször nem.
A részegen bringázást mikor is engedélyezték? Tavaly? És hivatalosan csak addig amíg uralni tudod a járművet. Ja, és főúton is!
- 1 like
Komment
-
Viszont tudtommal:a közegre van bízva,hogy továbbengedi e igazoltatás után!És hivatalosan csak addig amíg uralni tudod a járművet. Ja, és főúton is!
Egyértelműen senkinek nincs ínyére jegyzőkönyvezni,de lelkük legyen rajta!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Volt ügyem "már nemszomjas" kerékpárossal. Befejelte a jobb hátsó ablakot. S mivel a lökhárító sarkán volt keréknyom...én voltam a hunyó..
Ő jött át az én sávomba...mentem vagy 40-nel. Jó párszor mennem kellett a rendőrségre..súlyos sérülés bokatörés. Nem kívánom senkinek,rendesen meghurcoltak. Eltelt a megegyezéstől kb fél év..felhívott a biztosító mondjam már meg mennyire volt részeg a bácsi.... mert fizetnék a három milla következő részét..
Eltört egy üveg bor+lehorzsolódott a sárvédő. Jaa.. és mindez sötétben világítás nélkül.. Persze nem úgy vezettem,hogy a hirtelen felbukkanó akadály előtt is biztonságosan meg tudjak állni..
- 1 like
Komment
-
Hát erre mit írjak? Manapság bárkiből bűnelkövetőt csinálhat a hivatal, a bűnöst pedig kitüntetik. Ők csak teszik a dolgukat, mert a törvény az törvény. A jó pedig elnyeri méltó büntetését!
Más...
Végre egy képen a két "sárga motoros bácsi". Estére megmutatom a lányomnak (ő hív titeket így!
. A csoportkép is remek.
- 4 likes
Komment
Komment