ne hagyd ott
tegnap igen!!
ne legyen az ember üldözési mániás?

Többször emlegettem a villanyász kötés az forrasztott. Egy példa rá a Guzzi nagyon alergiás az akku feszültségre ha kicsit esik pl. 1 napi állás / új akku esetén is / pár 0,1-0,2v-ot képes nem indítani. Első nekifutásra tettem egy + vezetéket egy nyomógomb közbeiktatásán keresztül az önindító sarus csatijára így indul bármikor. De mivel nem hagyott nyugodni a dolog az indító reléhez jövő összes gyári összenyomott ramaty / 30 év / sarut ledaraboltam / oxidos volt minden vezeték/ és új sarukat forrasztottam rá úgy ahogy illik zsugorral réz pasztával és uram bocsá pöcc- röff hidegen melegen! Bocs ki mindezt tudja de lehet valaki aki most próbálkozik ezután. Egy újszülöttnek minden vicc új!
Melegen visszaeső fordulat,durrogás,puffogás és fordulatvesztés. Beforrasztottam a fúvókákat és újra dörzsárasztam. Most egész tűrhető...holnap motorozási kisérlet következik
A suber helyzete nyitja egymás után a fúvókákat. Először az 1 működik,majd az 1-es 2-es, és full gázon az 1,2,3 egyszerre. Jó móka bekalibrálni helyesen a motor állapotához.

.

Komment