Nem tudom csak remélem , hogy jót motorozunk holnap reggel indulunk egy Jawás emlék túrára Szlovákiába. Ami biztos lesz két 360-as egy Mz Trofy 250 / OT/-s egy Aprilia smkp. Kittus a Yamaha SR 125 -el és én a Guzzi Floridával. Jövőre ez is veterán korú lesz. Kvaga barátom Székesfehérvártól felvezető lesz, eljön elébünk. Gutára megyünk a Babetta szülő helyére! Péntek reggel indulás és vasárnap haza , így szól a terv.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Végre egy kis "pihu"műszaki óta szinte nem motoroztam,detegnap igen!!és.....találkoztam kedves ismerősökkel,is!!!Igen már otthol képpel vártak! Nem nyugodtam:a hölgy a betonperemen már tudósította a világot,és ne legyen az ember üldözési mániás?
Bocsi az esemény:Nyírtét Autós és Motoros találkozó És Galicz József emléktúra.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 máj. 29, 21:55."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
Szia Máté!
kösz a fotót,
én aránylag korán dobbantottam, a kajálást követően megsarkantyúztam a szürkét, a kiindulási helyre már nem gurultam vissza, a gyermeknapra a család még számított rám aznap délután. Örültem, hogy találkoztunk, remélem Tiszakeszin is hamarosan,
üdvözlettel: Zénó
- 3 likes
Komment
-
Június 17-én megtettük az idénre tervezett legnagyobb túránkat: az agárdi Oldtimer Weekendre motoroztunk. A tervezettnél 2 órával később értünk fel,mivel a Csepszi kétszer is "rákérdezett",hogy biztosan vele szeretnék-e menni,de a "rábeszélés" mindkét alaklommal hatásosnak bizonyult. A legutóbbihoz képest kevesebb résztvevő volt, azért így is sok ismerőssel találkoztunk. Az ügyességi versenyben is próbára tettük motoros tudásunkat.
Olyan jól éreztük magunkat,hogy 18.30-kor indultunk haza,így többórás éjszakai motorozással zárult 360 km-es utunk.
Nagyon büszkék vagyunk a Csepelre és a P10-esre,melyek elvittek és vissza is hoztak bennünket!
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 5 likes
Komment
-
Kéthetes pihenő után ismét "előkaptam" a Csepelt és egy kellemes 125 km-es karikát mentem vele. Este 8-ig volt néhány tüsszenés,utána már hűlt annyit a levegő,hogy nem volt ilyen gondom.
A Rozsdamarókkal a lesencefalui falunapra motoroztunk,onnan pedig egy ismerősömhöz.
Induláskor mondam itthon,hogy "6-ra itthon leszek,még füvet akarok nyírni" Erre Papa megjegyezte,hogy "sötét lesz mire hazaérsz" Neki lett igaza,ugyanis az ismerős megmutatta a motorjait....
Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2017 júl. 02, 18:46."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 5 likes
Komment
-
Tegnap Jawás barátommal 280 km-t motorztunk, részt vettünk a 7. Balatonfűzfői Veteránjrámű Találkozón. A Kresz versenyben 2. helyezést értünk el.
Összefutottunk kvaga olvtárssal is,aki a "Sepy féle" 350-es CZ-vel volt.
Hazafelé Balatonfüreden elkapott bennünket a zápor,egyébként száraz utunk volt.
A kép hátterében Zündapp KS 500
Vele is utazhattunk
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 7 likes
Komment
-
Én is szellőztettem a Floridát nehogy ebben a párás időben meglepje a penész. Délután kaptam egy rövid eltávot elmentem Gyulára valahogy egy kellemes táv / 120 km / kiszellőztetni a napi hülyeséget a sisak alól! Többször emlegettem a villanyász kötés az forrasztott. Egy példa rá a Guzzi nagyon alergiás az akku feszültségre ha kicsit esik pl. 1 napi állás / új akku esetén is / pár 0,1-0,2v-ot képes nem indítani. Első nekifutásra tettem egy + vezetéket egy nyomógomb közbeiktatásán keresztül az önindító sarus csatijára így indul bármikor. De mivel nem hagyott nyugodni a dolog az indító reléhez jövő összes gyári összenyomott ramaty / 30 év / sarut ledaraboltam / oxidos volt minden vezeték/ és új sarukat forrasztottam rá úgy ahogy illik zsugorral réz pasztával és uram bocsá pöcc- röff hidegen melegen! Bocs ki mindezt tudja de lehet valaki aki most próbálkozik ezután. Egy újszülöttnek minden vicc új!
- 7 likes
Komment
-
Mai nap közel álltam a tologatáshoz,de meg úsztam. Szerencsére kiadta magát a hiba. Melegen visszaeső fordulat,durrogás,puffogás és fordulatvesztés. Beforrasztottam a fúvókákat és újra dörzsárasztam. Most egész tűrhető...holnap motorozási kisérlet következik
- - - Updated - - -
A gyári SUM karburátorban 3 főfúvóka van. A suber helyzete nyitja egymás után a fúvókákat. Először az 1 működik,majd az 1-es 2-es, és full gázon az 1,2,3 egyszerre. Jó móka bekalibrálni helyesen a motor állapotához.
- 7 likes
Komment
Komment