Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Dongós!

Köszönöm,hogy helyrepakoltad a dolgokat.Nem tudom hol rontottam el,mert betartottam elméletileg a tőletek kapott feltöltésekre vonatkozó utasításokat,de valahogy mégsem jött össze.Valószínű keveset gyakoroltam és nem rögzül bennem.

A menyecskére vonatkozóan,-a gondviselés mentsen meg mindenkit egy ilyen száz arcú,de alapjaiban kegyetlen nézésű nyőstény ördögtől,mert az ilyenek kegyeiért,már nagyon sok háborút vívtak,de mindet elveszítették a végén.

A motorok viszont gyönyörűek,szép klasszikus darabok,-bár egyikre sem vágyom,de szívesen elnézegetem bármelyiket.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nem tudom hol rontottam el,mert betartottam elméletileg a tőletek kapott feltöltésekre vonatkozó utasításokat,
      Gyanítom az okozhatta a gondot, hogy nem csak egyszer illesztetted be ide a kimásolt címsort (linket), hanem egymás után kétszer. Így meg már nem értelmezte a technika

Komment

Odafelé, még Nyékládháza előtt:
        Az emberek nem értik minek van beírva a forgalmiba a vontatható össztömeg. Pl. ezért.

Komment

bár egyikre sem vágyom
          Én azért megülném némelyiket. Elsősorban a Triumphot. Egyre jobban tetszik, nem tudom miért, alapvetően soha nem tetszett ez a stílus...
          Még évekkel ezelőtt hajtott előttem egy figura Triumph Thruxton géppel. Azonnal beégett a retinámba a masszív, mégis sportos gép látványa, meg a dobhártyámba az a semmihez nem hasonlítható hang.

- - - Updated - - -

száz arcú,de alapjaiban kegyetlen nézésű nyőstény ördögtől
          Jaaaaa, hogy nem mind ilyen?
          ...természetesen csak viccelek, persze hogy nem...
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2017 aug. 21, 07:44.

Komment

Tamás, az az út bizony földút
            Méghozzá elég szar minőségű.
            De legalább alaposan letesztelted a gépet
            Átment a teszten?
            Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 aug. 21, 10:35.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Én azért megülném némelyiket. Elsősorban a Triumphot. Egyre jobban tetszik, nem tudom miért, alapvetően soha nem tetszett ez a stílus...
              Még évekkel ezelőtt hajtott előttem egy figura Triumph Thruxton géppel. Azonnal beégett a retinámba a masszív, mégis sportos gép látványa, meg a dobhártyámba az a semmihez nem hasonlítható hang.

- - - Updated - - -

Jaaaaa, hogy nem mind ilyen?
              ...természetesen csak viccelek, persze hogy nem...
              Ami Triumph az mind dögös.
              http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=...=&n=bartakittyi
              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2017 aug. 21, 18:43.

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                De legalább alaposan letesztelted a gépet
                Átment a teszten?
                Át
                Bár a leghúzósabb rész nem is az földúton volt. Csincse előtti egyenesben (ami ugyan aszfalt, de helyenként szarabb mint a földút) kicsit meghúzattam a gépet, persze végig álltam a nyeregben, hát olyan 95 környékén elég rendesen beszitált, egy pillanatra azt hittem eldobom a vasat. De szerencsére ahogy leültem az ülésre és visszaengedtem a gézt szépen csillapodott. (akkor azt hittem hogy eltört a hegesztés és elszabadult a lengővilla. De az bírta.) Kár hogy nem cseréltem aksit a kamerába, ezt jó lett volna megörökíteni. Aztán itthon nézegetni és tanulmányozni.

Minden esetre még ennek ellenére is, 90 körüli tempóval közel sem ráz annyira az az út mint odafelé 75-80 körül

Komment

Mivel nálunk én kezelem a mosó gépet / mert nem én ő mos/ nekem inkább a tölteléke tetszik. Bár nem minden esetben mert nem vagyok mindenevő!! és igaz romlik a látásom de akkor is. Most volt a Balaton szépe válogatás hát mit mondjak némelyik ingereli a kutyákat úgy zörög a csontja falusiasan elöl deszka hátul léc!!

- - - Updated - - -

Az a kék fehér csak nem egy " lógós csöcsű /Bömbös?. Mondom én hisz a Guzzisok így heccelik a BMW-t. Én mikor kerestem a bömbit ott is volt egy fehér kék üléssel én a pirosat választottam. R 1100 RS gép volt. Ha BMW akkor legyen boxer. Szép volt jó volt ment is rendesen de magasnak és súlyosnak bizonyult ezért lett helyette a Florida.

Komment

Ami Triumph az mind dögös.
                    Igen, a maga módján mind az.
                    Az egyiken minket csap a szél, a másik kedvéért meg mi csapjuk a szelet.
                    Jajj, szeles dolog a Triumph, mindenféleképpen.

Komment

https://goo.gl/photos/f3mD1XtDqoU8WU9P7

Hogy log-e azt nem tudom iteld meg

Komment

Ez azért nem semmi. Még jó út sem kell hozzá- jó egészséget és sok megtett km-t.

Komment

Hogy log-e azt nem tudom iteld meg
                          A Guzzisok szerint az övék áll jól, Ahhoz képest ez lóg.

Komment

iteld meg
                            Valóban jól néz ki,helyén van mindene. De azért télleg lóg

Komment

A Guzzisok szerint az övék áll jól, Ahhoz képest ez lóg.
                              Az egyik szét,a másik ferdén...és amelyik egymás mellett az milyen?
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az emlékeim szerint úgy áll mint a tehéné! Azért egy V motor hangját hallva melyre csavarodik a nyakam annak igazán motor hangja van.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 aug. 22, 16:05.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X