Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Máté ha rugdosni akarod ülj át a Pancsira vagy egy kisebbre . A Pannonián is sokszor jó lenne én úgy gondolom. A Te gépeden is milyen jó ha a felmálházottra / lásd Kesziben / ráülve dutnnn pöcc- röff.
A lakókocsi traileren volt. Szóval ez szerintem még nem a nyaralás lett volna.
Amikor mentem haza az út másik oldalán egy parkolóban épp rakták fel ezt a lakókocsit egy másik trailerre. Látszólag nem lett komolyabb baja. (csak azt az oldalát láttam amin feküdt)
Máté ha rugdosni akarod ülj át a Pancsira vagy egy kisebbre .
Nem szerelni akartam, motorozni,így a melókat vettem elő.Így a jövő héten megint nem motorozok,utána vége.....a szezonomnak már az aratás(és azok kiszolgálógépei) a sláger............
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
1 hét alatt több,mint 1000 km-t motoroztam a két magyar gyöngyszemmel 08.13: Csepel Söjtör-Zalegerszeg-Söjtör 40 km 08.14. P10: Söjtör-Kamut 380 km 08.16. P10: Kamut-Söjtör 380 km 08.19. Csepel. Söjtör-Lovászi-Gutorfölde-Söjtör 87 km 08.20. Csepel Söjtör-Balatonederics-Söjtör 130 km
háát én már régen hoztam elő a cseh remekeket családi elfoglaltságok miatt , viszont a hűséges rizskályhámat lecseréltem egy kék fehér boxerre.. most épp barátkozom vele
Szép motorok,kevésbé szép emberek,jó zenehttps://www.youtube.com/watch?v=0SZbJpbVRzo&index=1&list=RD0SZbJpbVRzohttps://www.youtube.com/watch?v=0SZbJpbVRzo&index=1&list=RD0SZbJpbVRzoValamit
Szerettem volna egy kis zenét ide feltölteni,de nem jött össze,valamit elqrtam,nem kicsit,de nagyon.
Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2017 aug. 20, 21:06.
Oka: valamit elrontottam
Köszönöm,hogy helyrepakoltad a dolgokat.Nem tudom hol rontottam el,mert betartottam elméletileg a tőletek kapott feltöltésekre vonatkozó utasításokat,de valahogy mégsem jött össze.Valószínű keveset gyakoroltam és nem rögzül bennem.
A menyecskére vonatkozóan,-a gondviselés mentsen meg mindenkit egy ilyen száz arcú,de alapjaiban kegyetlen nézésű nyőstény ördögtől,mert az ilyenek kegyeiért,már nagyon sok háborút vívtak,de mindet elveszítették a végén.
A motorok viszont gyönyörűek,szép klasszikus darabok,-bár egyikre sem vágyom,de szívesen elnézegetem bármelyiket.
Nem tudom hol rontottam el,mert betartottam elméletileg a tőletek kapott feltöltésekre vonatkozó utasításokat,
Gyanítom az okozhatta a gondot, hogy nem csak egyszer illesztetted be ide a kimásolt címsort (linket), hanem egymás után kétszer. Így meg már nem értelmezte a technika
Én azért megülném némelyiket. Elsősorban a Triumphot. Egyre jobban tetszik, nem tudom miért, alapvetően soha nem tetszett ez a stílus...
Még évekkel ezelőtt hajtott előttem egy figura Triumph Thruxton géppel. Azonnal beégett a retinámba a masszív, mégis sportos gép látványa, meg a dobhártyámba az a semmihez nem hasonlítható hang.
- - - Updated - - -
száz arcú,de alapjaiban kegyetlen nézésű nyőstény ördögtől
Jaaaaa, hogy nem mind ilyen? ...természetesen csak viccelek, persze hogy nem...
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2017 aug. 21, 08:44.
Én azért megülném némelyiket. Elsősorban a Triumphot. Egyre jobban tetszik, nem tudom miért, alapvetően soha nem tetszett ez a stílus...
Még évekkel ezelőtt hajtott előttem egy figura Triumph Thruxton géppel. Azonnal beégett a retinámba a masszív, mégis sportos gép látványa, meg a dobhártyámba az a semmihez nem hasonlítható hang.
- - - Updated - - -
Jaaaaa, hogy nem mind ilyen? ...természetesen csak viccelek, persze hogy nem...
De legalább alaposan letesztelted a gépet
Átment a teszten?
Át
Bár a leghúzósabb rész nem is az földúton volt. Csincse előtti egyenesben (ami ugyan aszfalt, de helyenként szarabb mint a földút) kicsit meghúzattam a gépet, persze végig álltam a nyeregben, hát olyan 95 környékén elég rendesen beszitált, egy pillanatra azt hittem eldobom a vasat. De szerencsére ahogy leültem az ülésre és visszaengedtem a gézt szépen csillapodott. (akkor azt hittem hogy eltört a hegesztés és elszabadult a lengővilla. De az bírta.) Kár hogy nem cseréltem aksit a kamerába, ezt jó lett volna megörökíteni. Aztán itthon nézegetni és tanulmányozni.
Minden esetre még ennek ellenére is, 90 körüli tempóval közel sem ráz annyira az az út mint odafelé 75-80 körül
Komment