Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De rosszat motoroztam ma is.
    Nekem az a gyanúm, ahogy öregszel, Te nem is motorozni szeretsz, hanem....
    fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    pisilni.
    de erre is van megoldás!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Erre mondok valamit!
      -t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      de erre is van megoldás!
      Panaszkodtam a dokimnak,rosszul hallok(főleg az asszonyt)felirt nekem egy gógyszert és szedtem és összueugrottam a főnőkömmel,akivel egyébként jóban vagyok,kis idő mulva beszélgettem a dokival és kiderült a mellékhatás agresszió azóta inkább nagyot hallok!!!!!!!!!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        felirt nekem egy gógyszert
        Örülj neki ! Nekem hallókészüléket írt fel. 150.000 ft és ÚÚÚTÁLOM !!! Mindent felerősít, csak a beszédet nem. A világ átba...sa. ( Inkább pisálnék óránként. ) Vagy eljön az is
        Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 nov. 03, 18:08.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mindent felerősít, csak a beszédet nem.
          "Mit is mondott, Doktor úr? Elmehetek vagy elmebeteg?"

Komment

Mindent felerősít
            Nekem csak olcsó volt,alapból (szélzúgást és madárcsicsergést "hallok")halványan,de mindent felerősített,szinte a fájdalomig,néhány napig tűrtem.A beszéd torzított ordítás volt,és ugyanúgy nem értettem mint alapból!
            Azt hittem azért mert gagyi,ezek szerint a drága sem jobb!!

Gondolom egy komolyabb keverőpulttal be lehetne állítani,megszűrni egyénenként a zavaró hangokat,viszont ezt vagy nem találták ki,vagy a jövő zenéje.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nekem hallókészüléket írt fel.
              Erről meg ez jutott eszembe!
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Igaz nem a címhez tartozik de egy kasznisnak vagy vasas embernek/ nem a gyűjtőre gondoltam!/ csak idő kérdése a nagyot hallás!.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  egy kasznisnak vagy vasas embernek/ nem a gyűjtőre gondoltam!/ csak idő kérdése a nagyot hallás!.
                  Bizony! Odavág a hallásnak rendesen a sok zörgő, sivítő gép! Múltkorjában egyhuzamban több napot "asztaloskodtam" otthon, utána bizony pár napba beletelt, mire elmúlt a fülzúgás! Pl. a szalagcsiszolónak is igen különös, agyalapi mirigyet is csiklandozó visítása van. Ha ez lenne a szakmám.... vennék füldugót

Komment

Én még fiatal vagyok ilyen szempontból, de megtanultam hogy már csak a por miatt is érdemes fülvédőt használni.
                    Azóta minden ilyen munkához arcvédős kobak fülvédővel. Így csak a nyakamnak kellemetlen az a plusz 1-1,5kg a fejemen, de jól véd... repkedő tárgy, por és zaj ellen is(főleg ha még porálarcot is veszek föl hozzá).

Komment

Igaz mikor én elkezdtem süketülni,semmiféle védőkütyüt nem lehetett megvenni,munkahelyemen ma is veszekednem kell,hogy kapjak egy szemüveget,a fülvédőre azt a választ kaptam miért nem vigyáztam rá!
                      Szük volt és gagyi,egyből eltört a pántja,tiz éve ez a válasz.!....................

Komment

Pedig ha egyszer a látásunk, hallásunk elromlik, onnan nagyon nehéz a visszaút.
                        Régebben nem is törődtem sokat azzal, hogy vigyázzak magamra, éltem az ifú titánok életét
                        Ahogy kell: télen is rövidujjú + vékony kabát, sapka nélkül, veszélyes munkák védőfelszerelés nélkül. Nem beszélve a téli motorozásokról (szegény Romet, még most is sajnálom)! Hiszen ha az embernek rendben van az egészsége, azt hiszi ez mindíg így lesz, na meg leginkább akkor értékeljük a dolgokat, amikor már nincsenek a birtokunkban.
                        Nem is kellett olyan nagy kort megérnem, hogy kezdjem ezt megtapasztalni. 30 és 40 közt félúton már igencsak észreveszem, hogy pl. 2 óra fűnyírózás után egy ideig igen rosszul hallok, nem beszélve az asztalos akcióimról... A derekamnak is igen jól esik az, ha odatolhatom a fűtőtesthez, a hajam egy részét is elhordta messze a szél, és igyekszem minél melegebb sapkát a fejemre csapni. A motorra is akkor pattanok fel szivesen, amikor ideális az időjárás. Ez van, ez már csak rosszabb lesz. Az öröm akkor is a régi marad, amikor az öreg jószágokkal foglalkozhatok, és amikor elmondhatom, hogy "de jót motoroztunk ma!"

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez van, ez már csak rosszabb lesz.
                          Na ebben biztos lehetsz !!
                          Tegnap úgy becsípődött valami a bordámnál egy rossz mozdulat után, hogy azt hittem B..
                          Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 nov. 06, 14:45.

Komment

Erdélytől a Balatonig - YouTube

Komment

Pontosabban Répáshutától Erdélyig,utána Répáshutától a Balatonig! A Répáshutától az Adriáig szakasz sajnos kimaradt a videóból!

Komment

a drága sem jobb!!
                                Gondolom egy komolyabb keverőpulttal be lehetne állítani,megszűrni egyénenként a zavaró hangokat,viszont ezt vagy nem találták ki,vagy a jövő zenéje .
                                Belehet ! Eleinte hetente jártam vissza Victofonhoz (mert hogy ŐK sózták rám ezt a sz@rt ) beállításokra. Rákapcsolták a számítógépre , és mindenféle látványos grafikonokat bizgeréltek teljesen tudományosan. Ennek az lett az eredménye, hogy vagy vízhangzott minden, vagy olyan volt mintha búrában lennék, de volt hogy a saját hangom AR2-D2 robotként csipogott a fülembe. Belefáradtam. Elkönyveltem, hogy engem is becsaptak mint sokakat, és nem hordom.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X