501 alkatrészkatalógus van csak nekem is csak.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
-
Tessék, itt van: https://www.scribd.com/doc/293998368/Cezeta-Typ-501-175
Fel kell tölteni valamit, hogy letölthess."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Én használtan vettem, nem láttam még eladót, csak a sárgából(és most abból sincs senkinek...továbbá újonnan csak a Velorex füles piros prizmáját leltem). Ha nagyon kell, rendelj a csehektől. Elég nehéz jót találni használtban, ennyi idő után mind porlik és törik."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Szép ez a motor,bár elég jól belenyúltak ebbe a gyárilag eléggé diszharmonikus formába,de előnyére vált.Amit átalakításnak látok így elsőre,a részletek figyelembe hagyása nélkül:első-hátsó sárvédő,hátsó világítás,kapaszkodó bal oldalon a hátsó sárvédő tájékán,kormánymerevítő és talán az ülés is laposabb egy kicsit.
Nagyon jó motorok ezek a különolajzósok,de az eredeti formaviláguk,az én ízlésem szerint visszalépés az elődökhöz képest.Az első lámpa,a szögletes formájával,egyáltalán nem illeszkedik,az összképbe.A fenti motor tulajdonosa jól felismerte ezt,mert a polírozással talán csökkentette ezt az éles kontrasztot.
Az összkép dicséri a tulajdonos ízlését,-jól sikerült darab,
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Az előttem szóló márkatársakhoz csatlakozva: az én első gépem is ilyen szín összeállítású volt. A sárvédőkről annyit rá valók csak vágva vannak a sportosságot hangsúlyozva. A hátsó lámpa nekem Panonniás az apró részleteken is dolgozott a helyre állító pl. hengerfej oldalsó bordáját lecsapta hátra fele. Az első lámpa nekem sem tetszik így a plexittel és polírozva pedig jól " árnyékolja" a csúnyaságát. Még sportosabbá téve összességében szép gép. Áráról ha kérdezhetnék?.
- 2 likes
Komment
-
Látom, már jól kiveséztétek a motort. Ha tudom, hogy ilyen érdeklődést kap ez a Czetka, több képet is hozok róla
Nem volt eladó a gép, lábon érkezett vele a tulajdonosa. Csak oldalt tudott már megállni 10 óra után, ezért nem látni több veteránt a környékén. Egyébként motorok közül Pannóniák voltak, egy 250-es csepptankos Jawa, oldalkocsis Dnepr és MZ ES 250 nagyjából. Mindegyik ilyen jó állapotban, a Dnepr volt kicsit használtabb, de ment
Pár infó a motorról. Hátul valóban Pannónia lámpa volt rajta, a gumiharmonika alá nem tudtam benézni, de úgy láttam, hogy az eredeti tokra van ráhúzva. Ez kicsit gagyi megoldás nekem, a többi viszont rendben volt. Az ülés alatti kapaszkodó komolyan elgondolkodtatott. Az ülés alá benyúlva a váznál fogva szoktam állványra húzni, így jobban meg lehetne emelni. A plexi a lámpafejen egyből magára vonja figyelmet, és a lámpa házát csak hátulról lehet látni. Tényleg jól takar.
Szerintem fogom még látni börzéken a motort, talán a gazdáját is kikérdezhetem egyszer.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2016 ápr. 18, 21:09.
- 6 likes
Komment
Komment