Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wsievers ! Te valahonnan mindíg olyan klassz képeket tudsz elő kotorni, hogy lehet ezért vannak gondok a szív ritmusommal! Köszi !

Komment

Kedvedért akkor teszek fel a tiéd egy verziójáról is képeket:
      Click image for larger version

Name:	cz_1968_175cc_cz175_1968.jpg
Views:	1
Size:	52.3 KB
ID:	139927Click image for larger version

Name:	3909_3691P9170008.JPG
Size:	138.8 KB
ID:	139928
      CZsolti és sepy kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Megkaptam a képet sepy, köszi! Az a sarkantyú jól jön, bal oldalról nagyon nehéz volt nélküle sztenderre tenni. A rugó beakasztás miatt különösen köszönöm a képet, vakarhattam volna egy ideig a fejem, mire rájövök hova kell beakasztani(a tengelyen nincs meg a helye). Egy rugót is kell vennem mert a jelenlegi az MZ sztenderrel együtt került fel, az eredeti alkatrészhez nem lesz jó.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Cz 150c-hez keresek gyujtásdeklit amibe benne van a leállitó és a km óra meghajtó esetleg blokkot is megvennék ha másképp nem megy. Kérek mindenkit segitsetek beszerezni (30/9350-325) Üdv:Gyula.(1952-es évj.)
          Utoljára szerkesztve a következő által: szali; 2014 máj. 11, 15:52.

Komment

Szia szall! jawanal a kilómétermeghajtás általában a váltóoldalon a blokk alján van kivezetve, a fordulatszám a váltódeklin. a leállítás a gyújtótrafó 15 ös drótjának megszakításával van megoldva. közben meglesetem a 150c-t a gyújtásoldalon csak a nagyfeszkábel jön ki ahogy nézem, de itt a kezelési útmutatója kukk meg hátha CZ 150C

Komment

Gergőke! Ez nem trafós hanem mágnes gyujtásos a dekli felső felfogató csavarja mellet van egy gomb az a leállitó és ebben a dekliben van a km meghajtó áttétel is 2db csavarral befogatva.Keress rá a neten videón megtudod nézni üdv:Gyula.

Komment

Sziasztok!
                Valaki szedett már szét 472-es irányjelzőt?
                A hátsó fekete burát leszedve, nem találom a nyitját és nem akarom nagyon feszegetni.
                A bura forog körbe, de nem jön le.
                Azt nem akarom elhinni, hogy ráperemezzék, mint a km órát. Akkor, hogy lehet izzót cserélni?
                Click image for larger version

Name:	IMG_20140511_202456.jpg
Size:	195.2 KB
ID:	139933

Komment

szall: ennyire nem néztem meg rágugliztam azt az útmutatót találtam amit belinkeltem
                  Kikki: le kell kocogtatni a peremet óvatosan érzéssel és lejön az! pici kalapácsot használj ha meg nagyon össze van állva akkor adj neki egy vödör negyvenet
                  sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Pici kalapács helyett megteszi a 22-es villáskulcs feje is. Az le van gömbölyítve, így kevésbé sérti a krómot. Ha így se, akkor széles csavarhúzó élét a peremre és az említett kulccsal körbekocogtatva le kell jönnie. Jó találmány. Öröm benne izzót cserélni.
                    sepy, Gergőke és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A peremet előrefelé le kell kocogtatni róla. Jóféle rápattintós a krómkarika. Nem is ázik be soha, nem úgy, mint a csavaros
                      OdinHEM és CZsolti kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A peremet előrefelé le kell kocogtatni róla.
                        Na igen, a kalapálás irányát nem részleteztem.

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          ha meg nagyon össze van állva akkor adj neki egy vödör negyvenet
                          Ez a rejtjeles szöveg se semmi.
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

Egy ötlet:ha van egy háromkörmös lehúzód szakszerűen lehúzhatod a plexiburán alá-támaszva egy képlékeny anyaggal.
                            OdinHEM kedvelte ezt.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Egy ötlet:ha van egy háromkörmös lehúzód szakszerűen lehúzhatod a plexiburán alá-támaszva egy képlékeny anyaggal.
                              Erre szerencsére semmi szükség. Ahogy leírtuk úgy le is kell jönnie.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ez a rejtjeles szöveg se semmi.
                                wd40 na! csak néha egy vödörnyi kell belőle
                                CZsolti, OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X