Wsievers ! Te valahonnan mindíg olyan klassz képeket tudsz elő kotorni, hogy lehet ezért vannak gondok a szív ritmusommal! Köszi !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
Megkaptam a képet sepy, köszi! Az a sarkantyú jól jön, bal oldalról nagyon nehéz volt nélküle sztenderre tenni. A rugó beakasztás miatt különösen köszönöm a képet, vakarhattam volna egy ideig a fejem, mire rájövök hova kell beakasztani(a tengelyen nincs meg a helye). Egy rugót is kell vennem mert a jelenlegi az MZ sztenderrel együtt került fel, az eredeti alkatrészhez nem lesz jó.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok! Cz 150c-hez keresek gyujtásdeklit amibe benne van a leállitó és a km óra meghajtó esetleg blokkot is megvennék ha másképp nem megy. Kérek mindenkit segitsetek beszerezni (30/9350-325) Üdv:Gyula.(1952-es évj.)Utoljára szerkesztve a következő által: szali; 2014 máj. 11, 15:52.
Komment
-
Szia szall! jawanal a kilómétermeghajtás általában a váltóoldalon a blokk alján van kivezetve, a fordulatszám a váltódeklin. a leállítás a gyújtótrafó 15 ös drótjának megszakításával van megoldva. közben meglesetem a 150c-t a gyújtásoldalon csak a nagyfeszkábel jön ki ahogy nézem, de itt a kezelési útmutatója kukk meg hátha CZ 150C
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA peremet előrefelé le kell kocogtatni róla.
Komment
-
Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha meg nagyon össze van állva akkor adj neki egy vödör negyvenetsepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ötlet:ha van egy háromkörmös lehúzód szakszerűen lehúzhatod a plexiburán alá-támaszva egy képlékeny anyaggal.
Komment
Komment