Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Megkaptam a képet sepy, köszi! Az a sarkantyú jól jön, bal oldalról nagyon nehéz volt nélküle sztenderre tenni. A rugó beakasztás miatt különösen köszönöm a képet, vakarhattam volna egy ideig a fejem, mire rájövök hova kell beakasztani(a tengelyen nincs meg a helye). Egy rugót is kell vennem mert a jelenlegi az MZ sztenderrel együtt került fel, az eredeti alkatrészhez nem lesz jó.
Sziasztok! Cz 150c-hez keresek gyujtásdeklit amibe benne van a leállitó és a km óra meghajtó esetleg blokkot is megvennék ha másképp nem megy. Kérek mindenkit segitsetek beszerezni (30/9350-325) Üdv:Gyula.(1952-es évj.)
Utoljára szerkesztve a következő által: szali; 2014 máj. 11, 15:52.
Szia szall! jawanal a kilómétermeghajtás általában a váltóoldalon a blokk alján van kivezetve, a fordulatszám a váltódeklin. a leállítás a gyújtótrafó 15 ös drótjának megszakításával van megoldva. közben meglesetem a 150c-t a gyújtásoldalon csak a nagyfeszkábel jön ki ahogy nézem, de itt a kezelési útmutatója kukk meg hátha CZ 150C
Gergőke! Ez nem trafós hanem mágnes gyujtásos a dekli felső felfogató csavarja mellet van egy gomb az a leállitó és ebben a dekliben van a km meghajtó áttétel is 2db csavarral befogatva.Keress rá a neten videón megtudod nézni üdv:Gyula.
Sziasztok!
Valaki szedett már szét 472-es irányjelzőt?
A hátsó fekete burát leszedve, nem találom a nyitját és nem akarom nagyon feszegetni.
A bura forog körbe, de nem jön le.
Azt nem akarom elhinni, hogy ráperemezzék, mint a km órát. Akkor, hogy lehet izzót cserélni?
szall: ennyire nem néztem meg rágugliztam azt az útmutatót találtam amit belinkeltem
Kikki: le kell kocogtatni a peremet óvatosan érzéssel és lejön az! pici kalapácsot használj ha meg nagyon össze van állva akkor adj neki egy vödör negyvenet
Pici kalapács helyett megteszi a 22-es villáskulcs feje is. Az le van gömbölyítve, így kevésbé sérti a krómot. Ha így se, akkor széles csavarhúzó élét a peremre és az említett kulccsal körbekocogtatva le kell jönnie. Jó találmány. Öröm benne izzót cserélni.
Komment