Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tudod, pajta mélyén talált gyári prototípus

Egyébként 3D-s nyomtatóval, ABS-ből (ebből vannak a bukósisakok is) nyomtatott műanyag héj, belülről üvegszálas műgyantával megerősítve(mivel nem fért el egybe a nyomtatóba így két félből készült, az összetétel meg gyenge pont, amiatt kell az erősítés). A zárnyelvek rozsdamentes acélból, szépen beágyazva az üvegszálas belsőbe.
    A két dobozon pedig egy kulcsos zárak.

Komment

Mindig tudtam,hogy ügyes fiú vagy.Szépen dolgozol.

Komment

Egyébként 3D-s nyomtatóval,
        Azt hittem valaki tud kalapálni!

Szép munka,viszont nekem a lemez jön be.(ezért nem lesz sose........)
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Azt hittem valaki tud kalapálni!

Szép munka,viszont nekem a lemez jön be.(ezért nem lesz sose........)
          Nekem is szimpatikusabb a lemez. De se türelmem se időm nincs annyi

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az ótó drága volt a benzin is az oszt még szívja is derekasan,
            nem mindenkinek jött át hogy akinek futotta majomra, annak fussa banánra is
            Nem csak a benzines tudja, 3.0 TDI Győr-Öhringen 71l... Arra viszont kíváncsi leszek a bandit mennyit fog inni az úton(Győr-Neckarsulm)...
            Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 júl. 03, 15:33.

Komment

Győr-Neckarsulm
              ha jól látom még nem, tettél fel képes beszámolót az NSU múzeumról!
              kénytelen leszek egy hasast ugrani????

Komment

Erről majd én készítek képet Csongrádon . Békés és Csongrád megyében élő Fórumosok figyelmét felhívnám a KOA. által szervezett és mini találkozóra bővítés lehetőségét elfogadni sziveskedjetek. Az időjósok szépet mondanak / reméljük a sátor megmarad egészben nem úgy mint tavaly./

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ha jól látom még nem, tettél fel képes beszámolót az NSU múzeumról!
                  kénytelen leszek egy hasast ugrani????
                  Igen, Tiszakeszin a kompról...

A viccet félretéve még vizsgaidőszakot próbálom kiheverni. Majd valamikor megejtem.

Komment

Ma mentem egy kört, gondoltam előhozom az akadozásos hibát és kicsit tartom azon a fordulaton. Hát, szerencsére nem mentem messzire...
                    Jött a durrogás, aztán a csend. A szikra eltűnt. Szóval hazatoltam gyorsan(6-700m)

Kicsit megmozgattam mindent, aztán néha már volt szikra. Lekaptam a tankot meg a gyújtásdeknit, és szépen jár a motor...
                    Viszont a lendkerék elég forró volt.

Komment

Igaz, hogy ma azért elég hűvös van itt(tekintve hogy fél3-kor még esett az eső), de úgy tűnk hogy megvan a hiba.
                      Volt itthon egy másik CDI nagyfesz trafóm, szóval azt kicseréltem és szépen megy a motor.

Bár(mondjuk ez lehet hogy a túl olajos keverék miatt van, most ez nem a szokásos 1:20) a motor nem gyorsul úgy ahogy kéne neki. 85-nél ha odahúzom kell kb 200m mire eléri a 95-öt

Komment

Engem ma a Riga szop@tott meg, ugyanis a napokban kaptam hozzá egy bontott karbit, volt egy kis üresjáratom, és nem bírtam megállni hogy ne próbáljam rá. Legnagyobb meglepetésemre be is indult könnyen, csak nem folyt utána a benya. Ha az úsztató pöckét piszkálom folyik bele de amúgy nem. És nem tudom eltalálni az úszó nyelvének a jó pozícióját az Istenért sem. Vagy nem nyit a tűszelep vagy nem zár be és folyik.
                        Pedig mekkora életérzés lenne vele menni egy kört.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Engem ma a Riga szop@tott meg, ugyanis a napokban kaptam hozzá egy bontott karbit, volt egy kis üresjáratom, és nem bírtam megállni hogy ne próbáljam rá. Legnagyobb meglepetésemre be is indult könnyen, csak nem folyt utána a benya. Ha az úsztató pöckét piszkálom folyik bele de amúgy nem. És nem tudom eltalálni az úszó nyelvének a jó pozícióját az Istenért sem. Vagy nem nyit a tűszelep vagy nem zár be és folyik.
                          Pedig mekkora életérzés lenne vele menni egy kört.
                          Szervusztok! Kérdés: a karburátor a " lemez súberes " kv35 vagy a " kocka" k60v? Az elsőnek az úszó tűje elszokott deformálódni. Akkor úszó csere, mert műanyag az úszó. Ha piszkálod, törik. A "kockánál" a hasábszelep végén a tömítés szokott galyra menni. Ott talán egy öngyújtó pici gumi O gyűrűje jó lehet.

Komment

A K60-as van rajta, és valamiféle Ukrán újítás lehet, mert a tűszelep olyan benne mint a robeszoké. Az egész hegye gumi. Meg is örültem neki, ezzel nem lesz baj gondoltam, csak tudnám beállítani.

Komment

És nem tudom eltalálni az úszó nyelvének a jó pozícióját az Istenért sem. Vagy nem nyit a tűszelep vagy nem zár be és folyik.
                              Ez szörnyen ismerős(a jikov-al így jártam), sajnos nincs más út mint "kiszenvedni"...

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A K60-as van rajta, és valamiféle Ukrán újítás lehet, mert a tűszelep olyan benne mint a robeszoké. Az egész hegye gumi. Meg is örültem neki, ezzel nem lesz baj gondoltam, csak tudnám beállítani.
                                Szervusz! Nos az én tudományok itt megállt. A " motoros hokedlik" ismeretlen dögök elöttem. Azért javaslom, hogy nagyítóval nézd meg a gumialkatrészt! Előfordulhat, hogy a felülete már avétos, repedt ezért véletlen módon felakad, vagy elereszti az üzemanyagot. Valahol régen olvastam neten egy Tomacsek Tamás nevű esztergomi illető írását Riga felújítás kapcsán. Ha!!!! Ha esetleg rátalálsz, akkor segíthet a bajodon a cikk. A mini Riga kerék felni felújítási cikk tuti tőle íródott.
                                Update: Itt nézz körül! http://riga.hu/karburator/
                                Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2017 júl. 08, 20:29.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X