zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebort!
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz AR-612 gyönyörű !
Jó kis masina, néhanapján szoktam rajta hallgatni a Kossuth-ot.
Bár a belső ferrit antenna hiányzik belőle, de így is működ...
Van egy újabb-öregebb szerzemény is.
Erre még vár egy szétszedés-takarítás-összerakás...
2 képek
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm!
Jó kis masina, néhanapján szoktam rajta hallgatni a Kossuth-ot.
Bár a belső ferrit antenna hiányzik belőle, de így is működ...
Van egy újabb-öregebb szerzemény is.
Erre még vár egy szétszedés-takarítás-összerakás...
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen , az el-ko -kat cseréld ki sok készülék , azok kiszáradása miatt válik használhatatlanná ... de a többi kondi is feladja ennyi idő után . Nekem a T528H az egyik kegvencem A pacsirta egy szál dróttal is megy , nem feltétlen szükséges a ferrit .URH -ja milyen normára van készítve ?
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Minden elismerésem , és nem csak a szép géphez , hanem az elhivatottságodhoz is !
- 3 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden elismerésem , és nem csak a szép géphez , hanem az elhivatottságodhoz is !
Ma is nagyon reszelt a mehetnék, olyan szép tavaszias idő volt! Csak egyéb dolog volt. Viszont ha holnap folytatódik a tavasz, szerintem elgurulok megtankolni a gépet.
Aztán ha már teli a tank...
Jönnek még a -10 fokos hidegek, azelőtt be kell tankolni füstös-dörmögős színes-szagos stresszoldó élményekkel.
- 5 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseURH -ja milyen normára van készítve ?
Az elektronikus dolgokhoz full hülye vagyok. Nem benzinnel működik, nem mozognak benne alkatrészek, innentől számomra ezek ördögtől való csudamasinák! A régi rádióim közül csak az AR 612 az ami viszonylag jól működik.
Nem, hülyeséget mondok, a Videoton Róma de luxe is ott van, mindennapos használatban.
..szóval, ha egyszer tönkremennek, megmaradnak néznivalónak.
- 4 likes
Komment
-
OK. bocs csak azt akartam megtudni , hogy fogható-e vele ultrarövid hullámsávban valamilyen jelenleg üzemelő adó ? A rég, a szocrendszerben általánosan elfogadott OIRT normára készült URH sávban mostanra talán még a "keselyű" sincs... Viszont ha a mostani u.n. CCIR rendszert birtokolja , akkor frankón használható, igaz picit rövidebb a sáv ... Mindez a skála üvegről is leolvasható , URH tartomány legkisebb beállítható frekije ha kisebb mint 75 MHz , sajnos OIRT -os .... (talán át lett hangolva , és akkor még most is virgonc , viszi a mai FM adásokat )
"Écsapám" nem olyan rég készült el egy 612 javításával , de az csak a VT verzió volt .
- 2 likes
Komment
Komment