Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Figyelem !!! Vigyázat !!

    VESZETTSÉG TERJED !
    Néhány pannóniás egyeden , a veszettség jelei mutatkoznak . a velük való érintkezés , az eddigi tapasztalatok szerint - ragályos !

    A "vérszem "és a megveszés könnyen , akár interneten keresztül is terjedt , a múltban is és félek , hogy csak az inter-nyet ! oldaná meg a problémát . Néhány jól behatárolható egyed pontos címe : https://auto.jofogas.hu/budapest/Pan...s_84196388.htm
    https://auto.jofogas.hu/pest/Pannoni...o_84234081.htm
    https://auto.jofogas.hu/pest/Pannoni...s_84233924.htm
    https://auto.jofogas.hu/gyor_moson_s...a_84231837.htm
    https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/...z_84104274.htm
    https://auto.jofogas.hu/szabolcs_sza...k_84017000.htm
    https://auto.jofogas.hu/komarom_eszt...i_83958851.htm

    Ezeket inkább nem !- a jó vétel rovatba raktam .

    Viszont , ha , itt bárki magára ismerne a felsoroltak közül - természetesen a hirdetését rögtön átrakom a " jó vétel " rovatba ! Sőt dicsérem is a portékát és ajálom ismerőseimnek is . Illetve , bármelyik első alkalommal , " békülést " is kezdeményezek .

    Komment


      Ez ugye azért ennyi mert Panonnia és még egyben van mint írták bontatlan. Kiásták az olajsárból úgy ahogy meg abban az állapotában szépen jár- indul! Kezdődik megint : " nem tudom mi és mire való" de az ára 35 ezer forint!

      Komment


        Majd a piac beárazza,-az ÁFA vajon miért nincs rajta?Akinek van rá pénze és szeretné,az úgyis megveszi,akinek meg nincs,-hát az meg legyárthatja magának és akkor neki is lesz.

        Komment


          Zsír új, lezsírozott henger.... a kipufogócsonk viszont fekete olajos....
          Legalább mosta volna le. Ja, az már nem fér bele? Akkor már többet kérne érte?
          Csak mert Pannónia. Ráadásul péhuszoneggy! Azta! Mindjárt magam alá,....
          Inkább elmegyek az olcsó vacak MZmmel egy kiadós körre. Végre friss műszakival! Egész nyáron pihent szegény, lejárt műszaki és időhiány miatt. Tiszta nettó szégyen!!!... volt

          Komment


            Ezek nem pannoniás egyedek,hanem kevés ügyű (leginkább egy) egyedek. Azt hiszik kincset találtak és annak alapján árazzák be,hogy mennyi forint hiányzik a családi kasszából......

            Komment






              Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Most azért küzdök,hogy legyen időm lefesteni a kerítést a három éve megvett festékkel..
              Szerintem a cserepező brigád erre való !
              Ha ellátsz egy kisebb csoportot ...borral.... észre sem veszed és a dolog megoldva !!!!!
              ....






              Egyébként a kis feleségem "nem lehetne visszahívni a fíúkat címszóval" felvetette egy cserepezős találkozó lehetőségét......?????



              Egyébként utálok egyedül szalonnát sütni(amit egyébként imádok)és aki ígérte az sem jött!
              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 szept. 29, 18:40.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

              Komment


                Kedves Máté!


                Köszönöm a lehetőséget,-Erzsikének külön,de nem olyan egyszerű egy ilyen találkozó mert,nem úgy van,hogy csak úgy átlépünk a kerítésen a kertlábnál.Sajnos túl nagy a távolság,legalábbis nekem,ha anno Emu nem vette volna a fáradtságot és nem vesz fel,-hát nagyon vakartam volna a fejem,hogy hogyan jutok el Rozsályba,pedig nagyon akartam menni.

                Elmennék én szívesen Attihoz is egy hétvégére,még anélkül is,hogy traktáljon bármivel is,csak úgy segíteni,de lehet,hogy nagyobb teher lennénk nekik,mint segítség és pontosan azt sem tudom hová kellene menni.Atti számára eltettem egy két literes csatos üveget,igaz ez zöld és a gumi el van öregedve rajta,de azért remélem elfogadja és örülni is fog neki!

                Üdvözlettel:Che
                Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2018 szept. 29, 20:23. Oka: pótlás

                Komment


                  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  azt sem tudom hová kellene menni.A
                  Szerintem:egyforma távol vagyunk tőle....!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                  Komment


                    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Egyébként a kis feleségem "nem lehetne visszahívni a fíúkat címszóval" felvetette egy cserepezős találkozó lehetőségét......?????
                    Tudtam hogy addig hadonászol azzal Husqvarnaval a tetőn, míg garanciális problémák lesznek.
                    pedig a fél falu mondta, hogy húzzál el onnan azzal a nagy ........ .

                    Komment


                      Egyébként utálok egyedül szalonnát sütni(amit egyébként imádok)és aki ígérte az sem jött!
                      Máté apu e hónap végén meglátogatlak, sajnos hamarabb nem megy. Vinnem kéne szerintem megint valami szép üveget mint a múltkor

                      Tudtam hogy addig hadonászol azzal Husqvarnaval a tetőn, míg garanciális problémák lesznek
                      Szerintem azzal a fűrésszel hadonászott amit a kulcscsomóra csempésztünk

                      Komment




                        Szervusztok!

                        Most olyat csinálok,amit még az életben sem és lehet,hogy többé nem is fogok,-ha nem ízlik a gyerekeknek,-ketchupot vagy mi a fenét főzök.Annyi paradicsomot kaptunk mostanában,hogy már nem tudunk vele mit kezdeni,a gyerekek meg mindig ezzel a szörnyűséggel eszik a sült krumplit,-hát kitaláltam a ketchup főzést.Rotyog kint a konyhában,vagy 4-5 kiló paradicsom meg az összes többi belevaló és 3-4 percenkét megyek kutyulni,-hogy az ízek jól összeálljanak,-olyan idegen fűszer illatok terjengenek az egész lakásban,mint egy indiai fűszerboltban,-hát nem tudom mi lesz belőle,egyenlőre fortyog és puszog mint a lekvár,de nem igazán akar sűrűsödni.

                        Rotyogtatom már több mint egy órája és még úgy tűnik legalább ennyi még hátra van és még át kell szűrni,üveg és dunszt,na majd látom,-hogy az ember milyen marhaságra nem képes,-pedig benőhetett volna már a fejem lágya.

                        A receptet a netről szedtem le,van ebbe minden,szegfűszeg,zeller zöld,babér,oregáno,bors,bazsalikom,kakukkfű,vöröshagyma,fokhagyma,húsos piros paprika (kápia,vagy mi a fene),cukor só,sőt még méz is,-szóval kész egzotikum.

                        Az ember mi minden marhaságot meg nem csinál,hogy egy kis örömet szerezzen a kölykeinek,ami lehet,hogy nem is fog sikerülni de,ha mégis becsődöltetem a Heinzet.

                        Üdvözlettel:Che

                        Komment


                          Józsikám lehet ez lesz a jövő CHE KETCHUP. Még a végén a legközelebbi főző versenyen ott látunk a zsűriben. Büszkék leszünk rád!

                          Komment


                            Ezt nem tudod elrontani ! Garantálom , hogy neked is fog ízleni , mert Te csinálod , tudod mi van benne . Rá fogsz kattanni !!

                            Fogadjunk !

                            Komment


                              Kaptam egy kis darab szalonnát,nehogy már a hűtőbe menjen megraktam a tüzet majd később meggyújtom...nekifogtam meló hijján takaritaní...leltem egy fél doboz gyufát.Ki vittem a tűzrakóhoz valyon nem ázott el nem meggyulladt és miért ne had égjen....bementem előszedtem a hagymát kenyeret,majd a tűznél előkészitem...rakok a tűzre mit leltem"valaki itt felejtett valamit a fák alatt "hát el vagyok a sütés túlhaladt az elváráson.. el vagyok...igaz magam végeztem ki a múltkor ott felejtett adagot
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                              Komment


                                Gondolatok a ketchup főzésről!

                                A gyerekek,ha jönnek némely hétvégén ebédelni,akkor a sült krumplihoz (jó hasáb burgonya),mindig eszik ezt a ketchupot.Számomra teljesen idegen ez a massza,bár kóstoltam már és éppen meg is lehet enni de,ha már van az a jó nyers paradicsom mi a fenének ne enném nyersen?Külön is idegesít a ketchup kinyomásakor keletkező tortyogó hang,mely leginkább az ifjúkori leányokkal kiskapuban átélt pajzán zajokra hasonlít,-no de nem sorolom.Túl a zajokon elgondolkodom még a csomagoláson is,mert a flakon kiürültével,bizony az a kukába landol,szennyezve ezzel a környezetet,ráadásul a tartalmat ki sem lehet belőle teljes egészében nyomni egy étkezésre való biztosan benne marad.Szóval pocsékolás az egész és egyfajta mánia.

                                Olyan este 11-re végül is üvegbe és dunsztba került a ketchup,a durván 4-5 kg. paradicsomból lett egy literes befőttes üveggel,-tehát borzalmasan szaporátlan.Az íze kóstolás után talán valamivel jobb,mint a bolti felső kategóriás,legalábbis nekem,a végítéletet majd a gyerekek mondják ki,remélem a hétvégén.Örömmel készítettem,mert tényleg annyi paradicsom összejött,hogy azzal kezdeni kellett valamit.

                                Ami még elgondolkoztató,-több órán keresztül rotyogott a forráspont körül,vajon mi történhetett a paradicsomban rejlő vitaminokkal,savakkal,nyomelemekkel biztos,némely ízlés szerint a ketchup jobb ízű mint a nyers paradicsom,de vajon egészségesebb e?

                                Üdvözlettel:Che

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X