Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Most épp egy egyszerűnek tűnő feladattal bíbelődöm. Az eredetileg benne lévő alaplap bejlunggal volt a kúpra húzva,csere után hézagokat és kiemelés mélységet méregetek hogy ne érjen meglepetés. A sokszor szerelgetett dolgoknál nem árt az óvatosság,és inkább az előre gondolkodás javallott. Persze lehet utólag is vakarózni... az előzőnél én is úgy csináltam.
A hetet ágyban töltöttem -- sexeltem !Forró lepedő , izzadt test , testnedvek , rekeszizom izomlázasra fáradva ........ ilyen egy igazi havas hét , bent a konvektor mellett . Csak ajzószerek - méz narancs citrom , szárított növények leforrázott italai , különböző tabletták hogy bírjam .....
Most keltem , pakolok , este irány olasz ---- romba döntöm őket , sexeljenek ők is , tavaszra kipusztulnak . Aztán lesz ingyen veterán cucc .
Annyira azé nem komoly.. Ez egy MZ 250 kuplung szerkezet. Különben meg elismerésem... egy kis öntvénycsücsökből megállapítottad a tutit.. az valóban bajor, R61 lesz belőle.
A hetet ágyban töltöttem -- sexeltem !Forró lepedő , izzadt test , testnedvek , rekeszizom izomlázasra fáradva ........ ilyen egy igazi havas hét , bent a konvektor mellett . Csak ajzószerek - méz narancs citrom , szárított növények leforrázott italai , különböző tabletták hogy bírjam .....
Most keltem , pakolok , este irány olasz ---- romba döntöm őket , sexeljenek ők is , tavaszra kipusztulnak . Aztán lesz ingyen veterán cucc .
Hajrá! És hozz nekem egy Ducatit, ha kipusztulnak. Egy 450-es Scramblert. Sárgát. Meg egy Moto Morini 3 1/2 Gt-t. Pirosat. Köszi.
Komment