Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem foglalkoztunk vele...
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe neki a szimmeringház nem tömít."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem azért vittem.. bennmaradt az autóban.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Mivel ez egy kocsma... ( s én épp ezért szeretem) nem fontos az összefűggések tartása.. Mivel szeretek kertészkedni.. s élvezem is.. ezért hódolok eme tevékenységnek is. A mult héten permeteztem levéltetű ellen... az idén már szerencsére nem kell. Minden levelet lepusztítottam a gyümölcsösben.. de tetű nincs.. Persze dicséretet nem kaptam..
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,de bántott
- 1 like
Komment
-
További gondok: A hengerfej mosásakor meghallottam hogy zörög valami.. a belső szeleprugók mozogtak rendesen. Hopp.. a szelepszerelőmet átalakítottam kuplung préssé.. összeütöttem egy "ilyet" s kibírkóztam a rugókat. Nem töröttek voltak.. összementek 2 centit. Gyors csere és haladtam tovább. Érdekesség: szerelhető tűgörgős főtengely, + fokolható vezérműkerék (finomricnis belsőrésszel) amire szükség is van, mert a szelepváltást 5 fokkal siettetni kell hp-hoz képest.2 képek
- 2 likes
Komment
-
Végefelé: Pár menetbetétezés után és a gyujtáslap központosítása után a súberbe munkáltam a légtolattyú helyét hogy könnyebben indítható legyen. + növeltem a fúvókaméretet és tűfóvóka-tű hézagot.. (érzés szerint ) szerencsére jónak mondható lett. Volt még pár apró bibi, de azok szinte szóra sem érdemesek... csak az idő ment el a javításukra. Hipp-hopp gyorsan eltelt a 12 nap napi 12-16 óra munkával. Már érkezett visszajelzés.. könnyen indul, brutálisan megy..2 képek
- 4 likes
Komment
-
Attilám a tapasztalatot meg kell becsülni - itt is ott is. Biztos láttál már csikót loncsosan és nagy lovat jó kiállással! Az új cipőnek is hamar kidől az oldala ha sokan tapossák! Ismerős az ilyen fajta segítség csak egy kicsit ezt meg azt tessék hegeszteni stb. van kinek szívesen másnak meg jó szomszédságból hagy tudjon boldogulni. Csak miután kizökkentettek a ritmusodból kezdheted magad össze szedni. No ez megy egyre nehezebben az évek során hisz megtervezi az ember magában a sort mit hogyan és ekkor jön a feleség vagy a szomszéd csak ebben segíts vagy ezt csináld már meg. Nem sok csak ennyi!!!!
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem sok csak ennyi!!!!
1 kép
- 2 likes
Komment
-
Mai napi kaland: szomszéd faluban a traktorboltban kértem 11db réz tömítő alátétet. Fizettem érte 1600Ft-ot amit kissé sokalltam,s ezért rákérdeztem. Jött a válasz: Ez lágyított réz... a kemény az kevesebb mint felébe kerül de az nincs mert ez kell. Beszélgettünk kicsit a lágyítási időről,de inkább rohantam tovább,mert míg úton vagyok a sufniban nem dolgozik senki.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeszélgettünk kicsit a lágyítási időről,
Ezért használtak vörösréz hengerfejtömítést régen ,lágyítás után újra lehetett szerelni ,három négy szerelést kibírt....ideje lenne végiggondolni a mai árak mellet...Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2019 jún. 05, 21:45."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment