A saját képeimre ha rákattintok,akkor többszörösen nagyíthatóak. Másutt ez nem működik. A 8150-ből lehet van több fajta,neten utánanéztem de a doboz is másnak tűnik.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Mai nap kellemes nyugalomban telt.. napsütés,szúnyogok jövés-menés... Szerencsére maradt idő idő 250 Simson gyújtórészek alkatrészeinek az összeválogatására is. Szerencsére az alany szerkezetileg rendben van... dicséret a fórumtársnak... Meglepetésre a mágnes felszerelése után első fordulatra indult. Most túl vagyok a sokadik indításon.. stabilan indul,kiválónak mondható. Alapjárat stabil.. alacsony 15-20 másodpercig, majd egy tüsszentéssel leáll... kompromisszum.. Ha a masiniszta ügyes... akkor nincs hiba.. Most füstmentes.. kis bővítéssel lehetne finomítani,de... Szerintem így jó. Pörög rendesen, ford visszaesik, gázreakció rendben.. A finomítást lehet a gazdira bízom... Ez egy oly munka volt,amiben örömömet leltem.1 kép
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,hogy nem ért benneteket viharkár!
Úgy tűnik ez egyre hétköznapibb lesz,a fiatalok már kevésbé veszik tragikusan,együtt kell élnünk a hasonló csapásokkal,és örülnünk,hogy nem vitt el senkit..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa most már tüsszög..Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviharkárokkal
Komment
-
Jókor érkeztem ,ágyúlövésre...Stabil motorok,kovácsbemutató kézi-permetező kiállítás, kovács satukiállitás ,gőzgép ,traktorok,sok ...traktor,motorok,autók,sok látnivaló csettegés pufogás:kész csoda !
Nekem bejött !
Hazafelé megáltam megörökíteni (tőlünk 50km-re)mit tett a vihar két fa az egyik tövestől a másik tőböl kitörve ronda látvány,az ut mellett rengeted megdőlt fa és méretes félrehuzott ágak...9 képek"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJókor érkeztem ,ágyúlövésre...Stabil motorok,kovácsbemutató kézi-permetező kiállítás, kovács satukiállitás ,gőzgép
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. a sok kis fogaskereket illesztgetni a számlálóban élmény.
Én ma ideget kaptam a Horex hengerfej felrakásábol. Nem is sikerült. Mindig volt egy alátét v. anya ami kifordúlt. Már a szemüvegembe folyt az izzadság
Szépen elmostam a láncot
Olvastam a lánc szpréröl
Nem hiszem el hogy ráfujom és az beférközik a görgök közé. Grafitos zsirom volt valamikor. Felolvasztottam és beáztattam a láncot
Ma ez nem divat?
Komment
-
Szervusz Horex!
A grafitos faggyú már nem divat,pedig a legjobb kenési mód,de csak az olyan láncoknál,amelyek nem O gyűrűsek.A mai napig alkalmazom kerékpárláncoknál,sajnos motorláncokon nem,mert nincs üzemelő motorom.Van egy edényem,ami egy nagyon régi kék színű zománcos ételhordó a saját fedelével és amikor nem használom lefedve van eltéve.Gyakorlatilag sótlan marhafaggyú van kisütve és pehelygrafittal keverve,amikor a láncot le szeretném ápolni,több léből jól kimosom,lecsepegtetem,utána a rezsón formálisan kifőzöm a láncot,majd egy drótra függesztve az említett edény fölött kicsepegtetem és lehet felszerelni.A használattól függően egy évig megfelelő a kenés.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem O gyűrűsek
A Pannonia lánc jó a Horexre és én is grafitosba áztattam anno, amit valami öreg barátomtol kaptam vagy 40 éve
Látok most is a neten, de szvsz a hülyék a másik oldalon vannak 7ezerért
http://retroauto.hu/zsir-grafitos-5k...rd-p-7158.html
Lehet szárazon marad a lánc, ez a motor már csak szobadísz lesz, ha lesz
Az is igaz, hogy nem semmi pénzt költöttem rá hogy felújitsam, tán belefér egy normál zsir áztatás, csak a becsület kedvéért
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy edényem,ami egy nagyon régi kék színű zománcos ételhordó a saját fedelével és amikor nem használom lefedve van
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLátok most is a neten, de szvsz a hülyék a másik oldalon vannak 7ezerért
Láncra nem ajánlom rákenni,olvasztva pedig nem tudom elképzelni.....csak grafitpelyhes faggyúról tudok amiben főzték a láncokat,igaz én is arról a vidékről származom."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment