horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseodaajándékozom az érdemeseknek.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekik meg minek, ugyanoda jutnának a cuccok pár év mulva
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéses akkor az emlék tovább él.
Töröltem, nem ide tartozik!
Lovagoljunk inkább
http://horex.uw.hu/kepek/lovas1_2.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2020 jan. 15, 20:47.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLovagoljunk inkább
Komment
-
Szervusztok!
Az érdemes örökösről:
Biztos vannak ilyenek,de bujkálnak előlem.Nálam sok ember megfordul és bárki jön leteszem a kalapácsot és szánok időt a beszélgetésre,nekiülünk hol a műhelybe,hol a technikai szobában,ahol most is vagyok és beszélgetünk,hol a technikáról,hol a világ dolgairól.vagy szidjuk az éppen regnáló kormányt.A műhelyben megnézik azt amit éppen csinálok és általában tetszik nekik és sokan mondják,hogy "de szeretnék és is ilyeneket csinálni!",de az még egyszer sem fordult elő,hogy valaki odébb tolt volna a lábrácsról és azt mondta volna,"hogy mutasd meg nekem,hogy te hogyan csinálod,mert meg szeretném tanulni!", meg kell mondanom,hogy nekem ez esik a legrosszabbul.Amikor fiatal voltam én nagyon sokszor kértem az idősebb szakikat,hogy én is szeretném tudni és csinálni és kértem Őket segítsenek ebben és legtöbben segítettek.
(közben rövid áramszünet volt,ma este már harmadszor,ezért most nem írok erről többet,mert kiesek a gondolatmenetből és ez zavaró)
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos vannak ilyenek,de bujkálnak előlem.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 jan. 16, 07:03."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet valaki nem ért egyet,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet valaki nem ért egyet,de annak az a következménye hogy billentenie kell az üveget... persze nem maga felé mint a szentek..
Ja és a zsákhengeres.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég nem láttam csak képenemu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor én azt mondom hogí a 250-es sokkalszebb, olyan gusztusosan levegős az egész mindene jól látszik.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKülönben+ tudom hogy direkt csinálod.
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg nekem az van.
- 4 likes
Komment
-
Sziasztok! Ma elkarikáztam vásárolni. De ez csak mellékes dolog. Viszont végig tekertem a Fő úton. Visszafele eszembe jutott, hogy a régi temetőnél, az '56-os emlékműnél jövök haza és készítek egy fotót. A járdáról, mert ott vannak a magyarországi "keszi" települések nevei megörökítve! Talán érzitek, mire is gondolok...
- 2 likes
Komment
Komment