Isten éltesse !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ez is megvan még sincs este.... (<- pár órával korábban)
https://www.dropbox.com/s/rwev2tdell...72537.jpg?dl=0
(Már nagyon ráfért az elektromos részlegre egy fejlesztés mert kész hosszabbító aknamező volt odabent... )
- 1 like
Komment
-
Fiúk!
Nem tudom,hogy mi az oka,-talán a Kovid19,de nagyon leült a fórum,-igaz magam sem vagyok túlságosan aktív,de fél szemmel elég nehezen megy még a gondolkodás is.A fórum egy virtuális tér és itt nem kötelező a maszk viselés és a két méter távolságtartás sem,-tehát legyetek aktívabbak!Mi önkéntes karanténban vagyunk,még az utcára sem megyünk ki,-itt gubbasztunk,Igaz a gyerekek,gondoskodnak a szükségleteinkről,amely nagyon jól esik és nem tudok elég hálás lenni érte.
Nem látom még ennek a vírus dolognak a végét,de úgy vélem messzire van még,-remélem a fórumosok nem fertőződtek meg és a családtagokkal egyött egészségesek vagytok,melyet őszintén kívánok!
Nagyon szívesen olvasom az írásaitokat és hiányát érzem,írjatok hát,még akkor is,ha nincs minden hozzászólásra,tőlem válasz,-azért itt vagyok!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Én jól vagyok... remélem mindenki más is. Szerencsémre van tennivalóm bőven,erre panaszom nem lehet.. de az anyagiak most nagyon gyengén csordogálnak,ezért spórolás van. A tyúkok elkezdtek tojni,s az egyik művésznő 100 gramm feletti teljesítményt produkál. Megérkeztek a kiwi tövek amiket mai nap el kell ültetnem. A szőlőim miket ősszel ültettem sajnos nem mind fejlődik (egyenlőre) de még hagyok időt mert megindulhat akár alvó rügyből is. Motoros téma: 2 db Simson Schwalbe váz lefestve,alkatrészek elmosogatva és elpakolva ( alkatrészeket nem rendeltem forráshiány miatt) várnak a "jóidőre" mikor hozzáfoghatok. Egy D rad 500 fényezése befejeződik a napokban,s kezdem összeállítani a 2 MZ Rt motort komplettre.
- 6 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kiwirol annyit
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Attitól kérdezni szerettem volna,hogy a kajszi termés milyennek ígérkezik,de ezek szerint olyan lesz,mit erre,-semmilyen.Az őszibarack a lakóövezeti kisebb kertekben túlélte talán,de kijjebb a városból,a zártkertekben annak is vége.Sajnos nem ígérkezik a gyümölcsökből jó termés,idáig sem volt olcsó,ezek után meg,talán már megfizethetetlenné fog válni.
Movisz teleportálhatna egy pár vödör kivit,itt az áruházláncok reklámjaiban,még mindig darabárus termék,-az árára nem emlékszem sajnos,-de nem olcsó.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kiwirol annyit meg hogy amit nem szedtem le eddig es mivel nem volt fagy meg mindig ott vannak es nonek nagyobbak nem mentek tinkre mindennap eszek rola .December ota folyamatosan lehet fogyasztani.
- 4 likes
Komment
-
Most hirtelen nem találom a karbi pucolás témát így ide rakom. Másik oldalon szervizes emberke adott egy jó tippet mibe kell áztatni pucoláskor:
https://www.sportmotor.hu/video/9-0vBODTD3B
- 3 likes
Komment
-
Alaposan megvizsgálgattam az őszibarackokat.. azok sikeresen átvészelték,s egy fajta még most virágzik,a nektarin pedig most kezdett el rügyezni. Ami viszont furcsának tűnik: méhecskéket alig látok a virágokon. Többször kimentem figyelni,s a két nagy szilvafán talán 5-6 szorgoskodott... a cseresznyén pedig valami idegen fajta hasonló rovar járkált nektárt gyűjtve. Jövőre pár db imdiánbanánt tervezek még beszerezni mert a mostani költségvetésbe nem fér az egyebek miatt,s még a csili palántákat is be kell szereznem.
- 3 likes
Komment
Komment