Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Szervusztok!

    A méheket én sem látom munkálkodni a virágokon,bár a kerticsap környékén gyakran megjelennek inni,mert kell a víz a fiasításhoz.Sajnos ezek az északi hidegbetörések nem tesznek jót a rovarvilágnak sem és állítólag az 5G új telekommunikációs rendszer is ritkítja őket,-de az ember már csak olyan,hogy nem gondolja át,a fejlődésnek vélt technikai modernitás ártalmait.

    Megdöbbenten olvastam ma egy MTI által közzétett hírt és nagyon elszomorított,mert a fecskékkel kapcsolatos.Már meg kellett volna érkezniük,mert itt az idő,de hiába meresztem azt a fél szememet és hiába fülelek,nem látok és nem hallok egy darabot sem csivitelni,vagy repülni a látóteremben,igaz a bogarak sem rajzanak még a levegőben.

    Bezzeg azok a márványos és vándor poloskák már kezdenek előbújni és kuksolni a napon és nagyon nehéz agyoncsapni őket,mert egyből tetszhalottat játszanak,már akkor,ha megközelíti őket az ember,hanyatt dobják magukat és elvesznek a környezetben.

    Üdvözlettel:Che (A feltöltött melléklet forrása:MTI)

    Komment


      Érdekes ez a hely (lakóhelyem)... beszélgettünk a szomszédaszonnyal.. Paradicsomlevest főzött,s a kislány azt mondta az ovodai a finom. Erre felhívta az óvónőt receptért... Az óvónő válasza: intézkedem.... kiszállítják az óvodai menűt mindenkinek mert az jár.. hárman laknak jól belőle,de a férjének külön főz. A polgárőrök bevásárolnak az időseknek és kiváltják a gyógyszereket.. le a kalappal! Jó helyre kerültem...

      Komment


        Szeretném ,ha valamelyikőtők felvilágosítaná "kopasz kollegát "mielőtt balhé lesz a feltöltésekből,nekem most mérgelődős hangulatom van!!!!!(nem miatta ő jót akar)
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          most mérgelődős hangulatom van!!!!!
          Majd elmúlik magától.. de mostmár nem adok tanácsot... mert azóta első mondat. Meg magamnak se tudok minden esetben. És most egyébként az jutott eszembe.. hogy rendelek fügetöveket és mézbogyót mert az unoka nől mint a gomba.. nekem kell törődni,mert én vagyok az "igazi"..papa
          Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2020 ápr. 14, 19:28.

          Komment


            Jól gondolod Attilám nem szabad mérgelődni mert a méreg árt a szépségnek. Egy idő után meg veled fogják akkor riogatni a gyereket: Viselkedj rendesen mert elviszlek öregapádhoz!!!

            Komment


              Kolléga mindíg azt mondja : " A mérgelődés és idegeskedés nem más , mint saját magunk megbüntetése mások baromságai miatt "

              Komment


                Szervusztok!

                Megint hideg-betörés,csak remélni merem,hogy azért még teremni fog egy kevés meggy,-annak meg a monília fog majd betenni.utálok már fázni,nagyon keveset lehetett még a derekakat süttetni a napon,-pedig úgy hiányzik!Fecskét még az idén nem volt szerencsém látni.

                Üdvözlettel:Che

                Komment


                  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  annak meg a monília fog majd betenni
                  Lehet, hogy nyitott kaput döngetek... Növényvédős mérnök javaslata: Chorus + Topas együtt: fehérbimbóban, fővirágzáskor és virágzás végén. Két éve csinálom, azóta nem bírok a sok meggyel.
                  (Persze lehet, hogy csak 2x szerencsém volt.)
                  üdv.jankó

                  Komment


                    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    a méreg árt a szépségnek
                    Az enyémnek nem.. de mások persze nem így gondolják. Szeretnek a gyerekek mert alkalmazkodom a szintjükhöz.. egyenlőre még nem velem ijesztgetik őket.

                    Komment


                      Sajnos az éjszakai fagyok tettek kárt. Az őszibarackok szinte 100%-ban károsodtak, a kivik szerencsére apróbb sérülésekkel átvészelték.. viszont a szőlőkőn is fagytak le hajtások de az nem jelentős. A nektarin szerencsére még nem bontott virágot,de mivel fiatal a fa,ezért nem hagyok rajta 3-4 szemnél többet. Szilva lesz bőven.. viszont azt vettem észre hogy a körte és almafákon igen kevés a virág.. (talán a tavalyi pusztításom eredménye) Holnap remélem érkeznek a fügék (fagytűrő) és a mézbogyók..

                      Komment


                        Azé van motoros téma is... holnap egy kis ETZ-nek elengedem a "kezét".. A Simsonok vázait festettem + apróbb előkészületeket tettem a lábraállításuk érdekében. Képeket persze teszek.... de most o... halászt keresek mert rég óta száraz a bogrács... s van gusztusom...

                        Komment


                          Nem bírtam tovább a hátsófelemen maradni :
                          https://www.dropbox.com/s/xwp8dhdr5c...9s185.png?dl=0

                          Komment


                            jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nem bírtam tovább a hátsófelemen maradni
                            Helyes, én ma Simson Staroztam 30 km-t. Úgy terveztem, hogy útközben megállok egy ATM-nél, de olyan jól ment a gép, hogy már csak otthon jutott eszembe.

                            Komment


                              Tegnapi ültetés eredménye-rossz mozdulat. Egész nap takarékon toporogtam,s tv-t néztem. A Dunán ment egy Magyar film, a címe 1945... mai alkotás,de fekete-fehéren lett felvéve s meglepően jól sikerült. A korhűség,jelmezek,karakterek.. szóval minden téren csillagos 5-ös. Valamint az 1949-es feljavított Ludas Matyit.. szintén öröm volt. Ennyit azért kipréseltem magamból..

                              Komment


                                Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ennyit azért kipréseltem magamból..
                                Melyik szupermarket kérte hogy fujjad bele az éielmiszer reklámját?

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X