Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

No... homofice termelésre sarkallt.. Gumikra fehér peremet festettem gumifestékkel..s összedobtam ma az RT vázakat. Első és hátsó teleszkópok,sárvédők,lámpák,első kerekek,motorok benn vannak. Mivel még boltba is mennem kellett... érdekesség: előbb átérek a szomszéd faluba mint az utca végére.. út közben egy tanya előtt láttam palánta eladó táblát.. persze bevásároltam padlizsánból,erőspaprikából,paradicsomból.. s még vissza is megyek jövő héten. RT fénykép hamarosan.

Komment

Este befejeződött..

Komment

Jól látom hogy az egyik polírozott alu , a másik meg festett vas ráffal van szerelve ??? 18-as a ráf ??? egyiknél egyenes , másiknál ívelt váltó kar ... különböző évjárat gondolom ... MZ RT 125 ... 1952-1953 ???

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          MZ RT 125 ... 1952-1953 ???
          Az egyik tábla 1965,a másik nem olvasható... voltak zavarok mert bontva jöttek.. pl: mikor a kipuffot szereltem a három hollandiból nem találtam rávalót,ez egy negyedik fajtával szerelt... előtte blokkot cseréltem mert a dekli nem illeszkedett.. stb..stb.. Persze ezekre menet közben kellett rájönnöm. Idő híján nem jártam utána,tehát biztos van hiba bőven.. abból kellett gazdálkodni ami kupacban volt..gyorsan és olcsón. Ma beszéltem a tullajjal.. kell rá első rendszám is feliratozva. most festegetem és gyártom a füleket h csütörtökre kész legyen. A kerekek 19"-esek.

Komment

No... füller beszárítva hőlégfúvóval.. most az első fehér réteg rákerült.. közben + szilvórium csepeg.. kb egyidőben lesz kész.. s utána még előttem az egész éjszaka...

Komment

Gusztusom támadt... bepakoltam a bográcsba 4kg csúlköt és 4kg pacalt.. 6 óra után már elég jól összeállt. Ennek örömére legitároztam 2000m2 térdig érő füvet. Ma ilyen pihis napom volt. A következő kupac rozsdás vashoz szombaton fogok hozzá.. 2 hét alatt kell talpra álljon.. majd fotózok.

Komment

Ne is mond .... ma egy ZETOR fűtőventillátor motorjával játszottam vagy délig , utána beleépült egy új rádió . De a tulaj mosolya kárpótolt mindenért . azután már csak egy Honda első fék volt levezetésnek , meg egy kis Pannonia . Bár azt csak elméleti síkon .... Mára abbahagytam .... jólesett a tulajok mosolyát látni , no meg leülni végre a konyhába és becserkészni egy szilvóriumot a tavalyiból .... kicsit meg vagyok tompulva , lehet hogy kéne innom egy sört is ?

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  lehet hogy kéne innom egy sört is ?
                  Pont így állok.. szilvórium 1 már bent.. még i réteget fújok a rendszámtartó fülekre.. s szisszentés lesz..

Komment

Lelkileg már készülök.. azé kell a következőt kigurítani gyorsba.. mert mennem kell lakást festeni,burkolni a gyerekeknek.. + egyéb apróságok amit még kitalálnak. Jaaa.. a kádcserét + egy-két csaptelep + vill kapcsoló áthelyezést már kitaláltak.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Este befejeződött..
                      Szépek lettek, csak miért nem érlek el telefonon

Komment

ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Szépek lettek, csak miért nem érlek el telefonon
                        Nekem még fekete-fehér telefonom van.. s már sajnos a végét járja. Vannak anomáliák amiket én sem értek. Írj smst...s visszacsörgetlek..

Komment

No itt a kupac.. szombathoz 2 hétre csilli-villi lesz,és pöpec..

Komment

Atti!
                            Ez 251-es, vagy?!

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ez 251-es, vagy?!
                              Az lesz az.. Épp most pihenem a kuplung lehúzását (nem jött le) a második lehúzót szakítottam meg... melegítés következik. Ezzel egyidőben a horganyozandó anyagokat maratom,s irkálom az alkatrészigényeket.

Komment

Lehet hogy felsavazva rakta fel a tag .... már én is jártam így , olyan mintha ráhegesztették volna.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information