Csatlakozom az előttem szólóhoz....minél hamarabbi problémafelismerést, majd felépülést Kívánok, Zsolti!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKicsit el vagyok szottyanva mert az utobbi idoben kinlodok a gyomor fajassa
Együttérzek veled!Én is sok-sok évig szenvedtem a gyomrommal.Végül ,,nyombélfekély"lett a diagnózis.De ez már rég volt mikor még az endoszkópia gyerekcipőben járt.A mai modern módszerek és gyógyszerek remélhetően segíteni fognak.
...............ja!!!Ha dohányzol akkor azt azonnal hagyd abba!!!!!!!!!!!!Ez a legfontosabb!!!!!!!!!
Kívánok neked mielőbbi jobbulást!
Üdvözlettel: apacsavo.
- 3 likes
Komment
-
Koszonom a jokivansagokat szerencsere nem dohanyzok ,probalok egeszseges eletet elni ,Sajnos az utobbi idoben sok a munkaimbol valo elfoglaltsagom ami meglehetosen noveli a feszultseget,Meg az ido mulasa sem kedvez ,ertven azt hogy amit par evvel ezelott felvallrol elvegeztem ahhiz most most mar tobb ido kell .Mind a ket munkamban emberekkel kell alkudozni ,vitatkozni,stb.regebben ha kikertek a velemenyem el is fogadtak most mindenki tud mindent es az evidens eggyertelmu dolgokat is ketsegbe vonjak,Meg raadasul az elvegzett munka utan nagyon keves az aki azt mondja hat tenyleg igazad volt es elismeri hogy jobb lett volna ha az elejetol csendbe van.Persze igaz a masik oldalrol nezve se egyszeru mert jo resze a szakembereknek nem szakember csak kontar.
- 5 likes
Komment
-
Nos igen! Sajnos ez is lehet!Az idegi túlterheltség is nagy hatással van a belső szerveink működésére.Orom az ürömben hogy az emésztőrendszer jelzett először mert sajnos ezt követheti más jellegű is!Ami sokkalta nagyobb gondot okozhat! Nekem már volt 2db infarktusaim és van 2db,,szent"-em is! Hal'istennek már megengedhetek magamnak hogy ne megfeszulve éljek.Muszaj kicsit lazulni mert úgy könnyebb a világot szemlélni!
Kedves ,,Movisz"kívánom neked hogy tudd, érezd mi mennyit ér! Hiszen csak ez az egy életünk van!
Jó egészséget kívánok neked!
- 5 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemunkamban emberekkel kell alkudozni ,vitatkozni,stb.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos az utobbi idoben sok a munkaimbol valo elfoglaltsagom ami meglehetosen noveli a feszultseget
- 4 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én is hasonló cipőben jártam, és a gyomorkeserű (este egy stampedli) megoldotta a dolgot.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseami zavar az a paradicsom,uborka zukkini,padizsan,bab tobbnyire a vegetarianus koszt.
apacsávó gyógyszer ajánlatát is próbáld ki ha tudod.
Komment
Komment