Én ezt az építési módot jobban kedvelem, mint amikor egy veterán motort vágnak szét choppernek...Bár lehet hogy egy ilyen replikáért a bicigligyüjtők lincselnének meg
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ezzel az esztergával kapcsolatban:
Esetleg látott-e valaki már ilyet? Már néhány éve megvan édesapámnak. Közben átesett egy felújításon (de csak ami a mechanikus részeket illeti) így jelenleg is üzemképes. Kb 90%-ban eredeti rajta minden, csak 1-2 védőburkolat hiányzik róla. Érdekelne a típusa és a táblázat ami a menetvágáshoz szükséges.
A válaszokat előre is köszönöm!
Baráti üdvözlettel: Laikorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 11, 16:45."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Bejelentem a legújabb fejleményeket a motoros jövőmmel kapcsolatban:
1. A mai napon megérkezett a jogosítványom (miután 2 hónappal forgalom vizsgát követően eljutottam az okmányirodába) és csak 2,5 hetet kellett rá várni.
2. Tegnap elkészült a csíkozás, szombaton elkészül a lakkozás, így a hétvégén összerakom a motort és lényegébe ugyanott fogok tartani mint ahonnan indultam Na jó igazából nem, mert azóta felpolíroztam néhány alkatrészt és persze minden újra van festve, meg néhány alkatrész le van cserélve. De kellenek még új felnik, új kipufogók és még beindítva sem volt, ezért kicsit félek a blokktól. És persze a papírmunka van még hátra...
- 4 likes
Komment
-
Szervusz Blackmumus!
Gratulálok a jogsihoz,balesetmentes hosszú motoroséletet kívánok!A fékek állapotára nagy gondot fordíts,hogy azok mindíg kifogástalanul működjenek!
Üdvözlettel:Chesoveny és Blackmumus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGratulálok a jogsihoz,balesetmentes hosszú motoroséletet kívánok!A fékek állapotára nagy gondot fordíts,hogy azok mindíg kifogástalanul működjenek!
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért ha már jogsid van, a motornak is legyen rendben a papírja.Utoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2012 okt. 17, 21:49.Che és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Hát ma ismét megbarátkoztam egy Csehszlovák műremekkel, ismerős Jawa Mustangját állítottam neki üzembe. Nem sokat káromkodtam, persze össze-vissza volt kötözve, meg fel is gyújtották egyszer mérgükben De módosítva a kábelkötegen, kitakarítva mindent beindult, és most boldogokjagdtigger, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég csak félkész állapotban van, de az első fék már be van állítva
Gondoltam benézek ide a kocsmába dicsekedni, hogy megjött végre a kapcsolatfelvételis papír a T1 és a Csepel 125 vázamhoz is. Ez még igaz semmi, de legalább megtalálták a címeket, fizethettem aztán várhatok. Remélem a kettőből legalább az egyiknek megtalálom a gazdáját.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 6 likes
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt még megküldik az ilyen eljárás folyamán, ha nem veszi át senki a hivatalos levelet, s visszamegy hozzájuk?
De ha legközelebb beszélek velük (mármint a KEKKH-val), akkor rákérdezek.
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem ,hogy fáradozásodnak siker lesz a jutalma.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
Komment