Csöpög, ereszt a blokkod és nem tudod honnan?
Műszaki átvevőként kijártam a Csepel Trafógyárba
Ha az olajtrafó eresztett a srác lemosta tiszta benzinnel és megkente krétás benzinnel. Gyorsan megszárad és ahol ereszt ott sötétebb lesz a kréta
Olajleeresztő csavarbol van kettő is a forgattyúsházon. Egyelőre csak oda öntöttem kevés olajat, hogy majd inditásnál ne szárazon forogjon. Váltóban még nincs olaj.
Szoval a krétás blokk
![Click image for larger version Name: kreta.jpg Views: 1 Size: 182.5 KB ID: 219764](filedata/fetch?id=219764&d=1571685760&type=thumb)
és a szivárgás a csavaroknál
![Click image for larger version Name: csavarok_olaj.jpg Views: 1 Size: 177.9 KB ID: 219765](filedata/fetch?id=219765&d=1571685865&type=thumb)
Valamiért azt gondoltam hogy a blokkfelek között ereszt. Mérgelődtem is, mert anno síkba martam a két blokkfelet
Kapnak majd új lágyított vörösrezet
Műszaki átvevőként kijártam a Csepel Trafógyárba
Ha az olajtrafó eresztett a srác lemosta tiszta benzinnel és megkente krétás benzinnel. Gyorsan megszárad és ahol ereszt ott sötétebb lesz a kréta
Olajleeresztő csavarbol van kettő is a forgattyúsházon. Egyelőre csak oda öntöttem kevés olajat, hogy majd inditásnál ne szárazon forogjon. Váltóban még nincs olaj.
Szoval a krétás blokk
és a szivárgás a csavaroknál
Valamiért azt gondoltam hogy a blokkfelek között ereszt. Mérgelődtem is, mert anno síkba martam a két blokkfelet
Kapnak majd új lágyított vörösrezet
Komment