És a 250-es karbija, az 30-as torkú... azzal nem semmit menne egy 150-es hengerszettes Trophy...???
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
Én a helyedben inkább a szívócső rövidítésén gondolkodnék+ egy jó rezón ha már ennyire fejleszteni akarod.(meg eltüntetni róla azt a borzasztó méretű lámpatököt)
Ez egy egy itteni uralos motorja(pontosan nem tudom kié)...nekem nagyon bejött, amikor először láttam Csemőn a Jawa fesztiválon...és a legjobb benne, hogy bármikor visszaalakítható.
Komment
-
Tisztelt wsievers!
A tekercs szerepe a feszültségszabályozónál,hogy ne töltse túl az aksit illetve védje dinamó tekercset.A fesz szabályzó jobb oldalán lévő lemez feszítéséével lehet szabályozni.Megfeszítve a túlfeszültségvédő tekercs nehezen húz be ilyenkor ég le a tekercs.A motor járatás közben a mért feszültség max 7,5 volt legyen.üdv Tontyiwsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hali stalker...megkérdeztem a két Trophy Mzt.Elsősorban együtt eladó a 2, 100 eft-re tartja a munkatársam, biztosítás fizetve, egyik új rendszámos, újforgalmis, a másik régi forgalmis, régi rendszámos. Nem a forgalmi szerinti tulajnál van, az új papíros forgalmijában szerepel a tulajváltás, a másik a régi tulaj nevén, aki elérhető. A festése gyári, elég türhető is, króm jó, az egyiken van oldalcsomagtartó is...képet még nem tudtam intézni, váltott műszakban vagyunk...
stalker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
És lábvédő van melléjük, alku kéne mindenképp no meg el kéne adnom az izs49et, ami hiányos... csere??? Lámpatök fúrt(visszajelző lámpának) v épp??? Üdv
--- Ez még eszembe jutott: ---
Mondjuk két motor miatt lenne balhé, az új rendszámos bőven sok lenneMinsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez"
, ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
Szia ReyRemzy!
Üdv erre, szívesen látjuk a kérdéseidet, hozzászólásaidat!
Oldtimer, youngtimer apróhirdetések feladásához azonban javasolnám a Veterán Apró apróhirdetési oldalt használni!
Üdv! soveny
Komment
-
Sziasztok!
Jelenleg felújítás alatt áll szeretett MZ ts 125-öm. Probléma volt a gyári feszültség szabályozóval. Sokan mondták, hogy cseréljem le elektronikus ( magyar- indonéz stb. gyártmányokra) Kérdésem mennyire megbízhatóak az elektronikus szabályzók, valamint van egy 6 v-os Trabi fesz.szabályzom. Azt fel lehet -e tenni az Mz-re károsodás nélkül? Köszi.
Komment
-
Hali!
Ezt találtam a témával kapcsolatban: "a trabant az addig jó hogy 6 voltos,de 220w os dinamóhoz van méretezve. Az mz meg 60w ra. És ez a különböző szabályzásokat befolyásolja,vagyis mz hez csak 60w os az igazi."
Figyelmedbe ajánlanám a következőírást:
6V-os elektronikus feszültségszabályozóUtoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2011 dec. 06, 20:03.
Komment
Komment