Egy régi motoros örült:ha valaki kisalberozta a hengert és belefért a dugattyú,ha megszorult megállt az út szélén és lereszelte,vagy fenőkővel ledörzsölte a beégett részt és ment tovább,mert Ő motorozni akart és nem rinyálni...Ha nincs türelmed bejáratni és simogatni vegyél más motort.ha zajtalanul akarsz járni van jobb is,ezek a motorok röfögtek ,pukkadoztak,recsegtek,és javítgatni kellett útközben.
Ezzel nincs is semmi probléma. A különbség csak hogy akkor szükség volt és mindegy mi mindegy milyen csak berregjen.
Valamint "szökő évente" találkoztál másik járművel és azok végsebessége sem haladta meg a 100-at.
Én pont rinyálni nem rinyálok és főleg nem múzeumi darabot akarok csinálni. De ez meg is látszik minden motoromon, pont ezért nem gyáriak.
A másik hogy ma elég szarul néz ki mikor megyek a motorral 70-80-al és mögöttem tíz autó az is benn a seggembe aztán egyszer csak reccs. Azért úgy is nehéz motorozni hogy a zabszem az ember pi....ába van.
Zárt pályán meg nem szeretnék motorozni.
demeternek tökéletesen igaza van. Mit tehet az ember ha ma nagyobb szemetet gyártanak mint negyven évvel ezelőtt.
Nem hiszem hogy a jóhiszemű tulajdonosnak lenne a hibája.
Én is azt gondolom naívan hogy a mai világban csak jobbat lehet gyártani de ez csak hiú ábránd.
Sajnos ma már a magasabb ár sem garancia a minőségre.
Regényt tudnák írni az ilyen irányú csalódásaimból, és még a végén én szégyellem el magam hogy tényleg én vagyok a hülye aki a pénzéért használható (nem minőségi csak használható) alkatrész vár.

addig nem fog megragadni.
- t ! "...aztán hogyan ? miért ? " Hát ez az ! A dugó egy retek ! Azért mert nem tud úgy tágulni mint a gégecső , vagy a gép beállításából , kopottságából eredő hibák másolódnak a felületre ... ? Az ilyen gép minden rezgést képes felmásolni a felületre ! Ezt bővebben kifejezni, kifejteni nem lehet , éppen ezért írtam hogy ha a furatnál a felsorolt lehetőségek, amik végül is mérhetőek ,észlelhetőek , rendben találtatnak, ergo a hiba továbbiakban a dugattyúban keresendő , ami lehet kilincs , és kanál alu ötvözete is ! Az én szemem nem színképelemző , vagy labormikroszkóp
a bejáratós T1-essel még a nyáron.
)
, amit nem vett kellő komolysággal a Tisztelt Publikum
, kevés érdemi válasz született rá, pedig szerintem nagyon logikus kiindulópontra építettem.
Leave a comment: