Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia megszorulás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• joker
    replied
    Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ujjaddal megtámasztanád a súbert

...inkább egy hosszú vékony fapálcával ?

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    Béla Rácz
    Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!
    ...és ha további morfondírozás és CT-vizsgálat helyett levennéd a légszűrőt és a torkon benyólva ujjaddal megtámasztanád a súbert és így próbálnád kiszűrni, hogy az zörög-e?

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Fonendoszkóp, és meghallod, honnan jön. Vagy kalapácsnyél, hosszú szelep stb...
    Neeeeem, nem vagyok beteg: http://www.motorcycle-superstore.com...er-stethoscope

Leave a comment:

• Béla Rácz
    replied
    Találtam egy ilyet az egyik fórumtársnál: Pannónia súbertolattyú - Blogok - Veterán fórum

Gondolom megkérdezem ,hogy a tolattyú hangját hol hallotta, de látom tavaly lépett be utoljára
    Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!

Leave a comment:

• Béla Rácz
    replied
    Ma voltam motoros boltban ruhát venni és nem elfelejtettem. Én marha. Sebaj majd legközelebb.

Leave a comment:

• Igrich
    replied
    Dugulás bizony! A benzin szűrő csodákra képes hidd el! Én elhittem és tényleg így van. Használom, boldogan, dugulás mentesen. 2-300 Ft - ot bőven megér!

Leave a comment:

• Béla Rácz
    replied
    Elsőnek raktam üzemanyag szűrőt a karbi és a csap közé. Később ezt ki iktattam. Utána a vizzsákot levettem a csapnál és ilyen festék maradványok voltak benne. Szóval lehet, hogy később is jött a tankból gané. Ha már ti is erre gyanakodtok akkor valószínű, hogy dugulás. Kitisztítom a karbit és rakok fel szűrőt. Remélem siker lesz!

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    azt produkálta a motor, hogy 4-ben voltam és elkezdett lassulni tőgázra is (55-60km/h-val mentem). Vissza 3-ba nagygáz (kb. 40km/h-ról),de lassan „gyorsult”. Nem akart igazán menni. Hazaértem, udvaron kerülgettem 1-be , de nem akart húzni, csak hörgött meg erőtlen volt.
    Mondjuk, ez engemet kifejezetten dugulásra emlékeztet...részterhelésen szegényedő keverék miatt. Szorulásnál szerintem nem így viselkedik...

Leave a comment:

• joker
    replied
    Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    viszont ha kuplungot behúztam akkor meg gázadásra normálisan reagált.

........????????? dugulás ?

Leave a comment:

• Béla Rácz
    replied
    Ez az ismerős olyat is mondott, hogy a sűbertű ha kikopik akkor lehet neki ilyen hangja. Hiába a hengernél hallja az ember. Ott erősödik fel a hang?! Amúgy is szét kell szednem a kuplung oldlat mert valahol még mindig igaz nagyon minimálisan, de csöpög az olaj. Meg a karburátort szétszedem és kitakarítom.
    Apropó, a főfúvóka eltömődhetett mivel elsőnek raktam szűrőt a csap és a karbi közé, de azt egy hibakeresésnél kiiktattam. Az erőtlenség lehet ettől van.
    Köszönöm a tippeket!

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    Én nem éreztem problémásnak a motor hangját.
    Nem lehet, hogy eltömődött a főfúvókád?!

Leave a comment:

• joker
    replied
    Szerintem nem a hengerben van a hiba , ha azt mondod ,hogy kuplungal meg jó !Lveheted a hengert is kiváncsiságból , de szerintem az oldalát ( mindkettőt ) vedd le és nézelődj . Kel lenni egy kis fémreszeléknek az olajban . ( ez csak ijesztegetés -vagy nem ) szóval ha levetted elsőre ott nézelődj.... stb

Leave a comment:

• madorka
    replied
    A duattyú-gyűrű-henger új!
    Akkor most szedd szét, és már nem lesz olyan új kinézete sajnos.

Leave a comment:

• Béla Rácz
    replied
    Nana, ne keseríts el! Nem lövöldözik itt senki sem!

Leave a comment:

• joker
    replied
    Hát Béláim ---majd a mások megmondják a rossz hírt .Mert ugye a hírnököt lelövik..............

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X