Az mtz-nek a dugattyuátmérője 110 -es bocsi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Azért irtam nehogy a henger külsőre gondoljanak akik hasonlóban gondolkoznak.Egyébként
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezredekbe ne menjünk bele"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Üdv!Én mindet kidobtam,amelyik lötyög kopottabb azt kifele.A nyeles tengelyé a legfontosabb,ott megy át az enerdzsi a motortól.Nagy bontással jár,miszligre kell szedni a váltót.Ma megjött a csapágy garnitúra 86 pénz volt.Koldús botra jutottam.Ma a váltóhoz meg a haranghoz kiütöttem az összes tömítést.Hétvégén megy össze.
Komment
-
Üdv Társak!Ma ismét léptem előre.Kiütöttem a váltó fedél tömítést,Hidraulika mechanikusan beüzemelve.Pedálok felpróbálva.Vékonyan az egész váltó belsejét bezsíroztam.Miért?Ha festésre viszem a váltakozó hő miatt bepárásodhat.így nem fog rozsdálni.Örök mint a nyomorúság.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Adj Isten!A pöfögést úgy értettem,hogy az utolsó csavar meghúzásának napja.Ma Debrecenbe voltunk menetbe Balmazújvárosra beugrottunk megnézni egy motorfelújító szakembert.Csak azért,hogy ha meglesznek a nyugvók akkor tudjuk hova kell vinni a motort a felújításhoz.A kuplungtárcsáról is teljesen leégett a tapadófelület azt is fel kell újíttatni Debrecenbe.
Komment
Komment