Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv! A hüvely is ott lesz,most ezredekbe ne menjünk bele.Dugó110 hüvely 110.05.ez csak hasraütés alapján.De azt hiszem nagyobb ez mint 5 század.Mindegy.
Adj Isten!Motor lemosva az alkatrészek beládázva letisztítva.Keressük a köszörűst aki megköszörülné a fő tengelyt.Alkatrész árakkal még barátkozunk egyenlőre.Most már kevesebb idő jut a tüzesre mert megkezdődnek a tavaszi munkák és a kerti munkák.
Üdv!Én gőzerővel nyomom, fékek jönnek teszem fel a kuplung harangot ,tömítéseket gyártok folyamatosan.Minden nap háború küzdelem.A motor az nagy falat lesz ,ez legallyal anyagilag.
Üdv!Én mindet kidobtam,amelyik lötyög kopottabb azt kifele.A nyeles tengelyé a legfontosabb,ott megy át az enerdzsi a motortól.Nagy bontással jár,miszligre kell szedni a váltót.Ma megjött a csapágy garnitúra 86 pénz volt.Koldús botra jutottam.Ma a váltóhoz meg a haranghoz kiütöttem az összes tömítést.Hétvégén megy össze.
Üdv Társak!Ma ismét léptem előre.Kiütöttem a váltó fedél tömítést,Hidraulika mechanikusan beüzemelve.Pedálok felpróbálva.Vékonyan az egész váltó belsejét bezsíroztam.Miért?Ha festésre viszem a váltakozó hő miatt bepárásodhat.így nem fog rozsdálni.Örök mint a nyomorúság.
Hogy pöfögjön?Péter Pálra tervezem tehát aratásra.Három húzós nap és festés,természetesen motor nélkül.a motor az külön fejezet.Nehéz időszak lesz ,anyagi dolgok stb...De a szlogenem ami nem öl meg az erősit még ha rossz is.
Adj Isten!A pöfögést úgy értettem,hogy az utolsó csavar meghúzásának napja.Ma Debrecenbe voltunk menetbe Balmazújvárosra beugrottunk megnézni egy motorfelújító szakembert.Csak azért,hogy ha meglesznek a nyugvók akkor tudjuk hova kell vinni a motort a felújításhoz.A kuplungtárcsáról is teljesen leégett a tapadófelület azt is fel kell újíttatni Debrecenbe.
Komment