Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az mtz-nek a dugattyuátmérője 110 -es bocsi
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv! A hüvely is ott lesz,most ezredekbe ne menjünk bele.Dugó110 hüvely 110.05.ez csak hasraütés alapján.De azt hiszem nagyobb ez mint 5 század.Mindegy.

Komment

Azért irtam nehogy a henger külsőre gondoljanak akik hasonlóban gondolkoznak.Egyébként
        nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ezredekbe ne menjünk bele
        általánosságban természetesen névleges méretről beszélgetünk,nem az illesztetről!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Adj Isten!Motor lemosva az alkatrészek beládázva letisztítva.Keressük a köszörűst aki megköszörülné a fő tengelyt.Alkatrész árakkal még barátkozunk egyenlőre.Most már kevesebb idő jut a tüzesre mert megkezdődnek a tavaszi munkák és a kerti munkák.

Komment

Üdv!Én gőzerővel nyomom, fékek jönnek teszem fel a kuplung harangot ,tömítéseket gyártok folyamatosan.Minden nap háború küzdelem.A motor az nagy falat lesz ,ez legallyal anyagilag.

Komment

Adj Isten hát igen nem semmi kiadást jelent a motor.A váltóba mely csapágyakat érdemes kicserélni általában?Mert ahhoz is hozzá kéne fogni a héten.

Komment

Üdv!Én mindet kidobtam,amelyik lötyög kopottabb azt kifele.A nyeles tengelyé a legfontosabb,ott megy át az enerdzsi a motortól.Nagy bontással jár,miszligre kell szedni a váltót.Ma megjött a csapágy garnitúra 86 pénz volt.Koldús botra jutottam.Ma a váltóhoz meg a haranghoz kiütöttem az összes tömítést.Hétvégén megy össze.

Komment

Honnan rendelted a csapágakat???Csak nem itthonról???

Komment

De bizony,az utolsó szett került megvételre.

Komment

Adj Isten!Mi is megkérdeztük tőlük és azt mondták 4 hét múlva lesz másik csapágyszett.Nincs gond nem szorít az idő.

Komment

Így van.Hoznak amennyi kell.

Komment

Üdv Társak!Ma ismét léptem előre.Kiütöttem a váltó fedél tömítést,Hidraulika mechanikusan beüzemelve.Pedálok felpróbálva.Vékonyan az egész váltó belsejét bezsíroztam.Miért?Ha festésre viszem a váltakozó hő miatt bepárásodhat.így nem fog rozsdálni.Örök mint a nyomorúság.
                          mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Adj Isten!Úgy látom megadod a módját a felújításnak
                            Ha festésre viszem
                            .Mi otthon festjük a gépet ha majd ott tartunk(már ott kellene).Mennyi idő kell neked hogy pöfögjön a gép?

Komment

Hogy pöfögjön?Péter Pálra tervezem tehát aratásra.Három húzós nap és festés,természetesen motor nélkül.a motor az külön fejezet.Nehéz időszak lesz ,anyagi dolgok stb...De a szlogenem ami nem öl meg az erősit még ha rossz is.
                              mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Adj Isten!A pöfögést úgy értettem,hogy az utolsó csavar meghúzásának napja.Ma Debrecenbe voltunk menetbe Balmazújvárosra beugrottunk megnézni egy motorfelújító szakembert.Csak azért,hogy ha meglesznek a nyugvók akkor tudjuk hova kell vinni a motort a felújításhoz.A kuplungtárcsáról is teljesen leégett a tapadófelület azt is fel kell újíttatni Debrecenbe.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X