Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kétütemű motorolajok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem nem hitték el,hogy azért,mert figyeltem,észre veszik e...
    Ilyen előzményekkel(?)....én sem hinném el

Komment

HIDEG MOTORT NEM ÖLÜNK!!
      Meleget se... Őrültködni is csak ésszel szabad..

- - - Updated - - -

A témához: fogy itthon a 2t olajam... szemezgetek azzal a banán illatúval.. asszem full sint...az lesz a következő. Majd beszámolok..

- - - Updated - - -

.én sem hinném el
      Én el szoktam hinni...még magamnak is... azt hiszem hogy hogy...s kiderül:dehogy... ezután erőlködöm,márpedig igen,ha magamnak megígértem...

Komment

Azért valljátok be Ti is szerettek " néha " az öregedő vasakkal meglepetést okozni, épp úgy mint én is. Példa rá mikor a fiatalok le akarják lépni a Sport Cz-m akár a Lányom is az Apriliájával próbálta a nyáron is vagy Szimós srácok kik nem ismerik a tipust esetlegesen. Olykor én is bele-bele megyek a hülyeségbe. Kesziből is húzunk haza még a száraz szakaszon és pörgettük rendesen mikor egy kanyar után a rend éber őrei integettek, no nem azért mert szépek voltunk!. Rendesebbek közül valók voltak és nem tettek említést a hangoskodásunkról sem.

Komment

Ti is szerettek „néha” az öregedő vasakkal meglepetést okozni, épp úgy mint én is.
          Igaz ami igaz, az emberből időnként előtör a virtus. A dongó+ motorommal mindig tartom a 25-30as tempót. De előfordult már, hogy egy emberkedős simsonos megelőzött. De pont úgy, amire reagálni KELLETT. Kb. úgy voltam, mint az Én és én meg az Irén filmben a főszereplő.... Csavarintottam egyet, ő meg pillantgatott a tükrébe másodpercenként, hogy már visít a simson, de az a nyavalyás "bicikli" nem szakad le, sőt... Aztán megkegyelmeztem a gépemnek, visszaálltam az utazóra

Komment

Hát ez érdekes ... mindenkivel a fiatal , tapasztalatlan "simsonosok" kezdenek emberkedni ??? Egyébként szinte pontosan így jártam én is , egy ifjú versenyző fogott hozzá előzni , mert én kb 60 km/h -val ballagtam , és a "szimó" kettővel többre volt képes ... (természetesen teligázon ...) , így megérett benne a jó gondolat - megelőz ! Ezt még zokon sem vettem volna , sőt , ha tud , hát menjen (bár csak kettővel volt képes többre ...) , az sem zökkentett ki különösen , hogy az előzés befejeztével úgy húzott be elém , hogy meglepődtem mit is csinál . De amikor az enduró kipufogó teleköpködte a motort , és az arcom fekete cuccossal ( teljesen megszeplősödtem , mintha valaki belesz@rt volna a ventillátorba !) , - a motoros kabát világos részeiről ne is beszéljünk - , nem bírtam tovább ,előjött a vírtus : vissza háromba , nagy gáz (fontos a hozzátartozó hangjelenség is ! ) , amit csak akkor vettem el amikor a tükörben némi füst kiséretében kezdett kisebbé válni a sziluettje. Valószínű , a fiatal versenyzők nem ismerik még (és nem ismerik el !) az öreg gépek tudását , csak az első meglepődés után jön meg a tapasztalat is . (nem mintha hasonló korú gyerekekként , nem esett volna át valamelyikünk ilyen eseten ...)

Komment

Szervusztok!

Ugyan fiúk,-adjatok bőségesen sikerélményt a fiatalságnak és a Simsonoknak,-hagyjátok őket győzni!Itt Orosházán is van egy fiatal Simsonos csapat,-meg szoktam állni,ha látom őket parkolni valahol és megdicsérem a gépeiket,mert nagyon szépen rendben vannak.Látom,hogy jól esik nekik és örülnek,a jó szónak.

Az a fontos,hogy mindenki épségben hazaérjen a családjához és ezért,ha kekeckedik egy ifjú titán,-inkább lassítsatok,nehogy valami baj legyen!

Üdvözlettel:Che

(nem tudom mi lett a gépemmel,megtáltosodott,vagy öngyógyító,de most nagyon szeretem,-csak meg ne ártson neki a dicséret,gyorsabb lett mint valaha)

Komment

Sok az igazság abban amit írsz !!!!

Komment

adjatok bőségesen sikerélményt a fiatalságnak és a Simsonoknak
                  Nincs az az Isten...a fiatalságnak talán, de eredendő gyűlölettel nézek a simsonokra...Verhovinám volt -.-
                  Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is verhovina -val kezdtem , de nincsenek ilyen jellegű ellenérzéseim . Csak kur.ára írígy voltam akárhányszor egy simson -ost megláttam .
                    Bár már azt is pozitívumnak fogom fel , hogy ezek a gyerekek a pénzüket inkább benzinre költik , minthogy másra !!!!

Komment

Egy kicsit inkább irigység volt az mint gyűlölet. Az pedig tényleg jó,hogy azokat az öregedő vasakat tartják rendbe oly szinten mi tényleg még a szemnek is tetszik és valamikor ők is a nyomdokunkba lépnek. Jobb mintha a drogra költenék vagy a számítógépes játékkal töltenék az idejüket ivás közben és közben káromkodnának mert mostanság az a divat meg a köpködés az utcán.

Komment

vagy a számítógépes játékkal töltenék az idejüket
                        Na én erre nagyon tudok haragudni. Ez az a dolog, ami baromira időrabló, be tudja "szippantani" a gyereket, és még csak haszna sem nagyon származik belőle. Ül, növeszti a zsírizmot, néz a fény felé, csak az ujja mozog, csorog a nyála...
                        Ahelyett hogy menne s taknyolna nagyokat a motorral, ámde egyre kevesebbszer, egyre több szerelési, "mi hogyan működik" tapasztalattal.

Komment

És ha az ilyen ifjoncnak esetleg megpróbálnád megmutatni az illesztés , és illesztés közötti különbséget kézzel fogható távolságból , jön a válasz : - ÓÓÓÓ , majd megnézem a neten , vagy majd megmutatod ha ezt lejátszottam ...
                          Csoda -e, hogy mindegyik "gyógyegér" akar lenni ??????? Problémamegoldó készségükről meg csak annyit , hogy ha valami az "ENTER" gomb lenyomásával nem hozható helyre , akkor kompletten ki kell cserélni (!) ... (mivel jelenlegi társadalmunk is ezt sulykolja beléjük, vagyis nem biztos hogy csak ők a hibásak !)

Komment

sepy
                            Azért valljátok be Ti is szerettek „néha” az öregedő vasakkal meglepetést okozni, épp úgy mint én is.
                            A 80-as évek közepe táján a Pannóniám nyergében ülök a lámpánál, mikor mellém sorol egy simsonos kölyök (én hozzá képest öreg voltam a huszonvalahány évemmel), méregeti a motoromat, húzkodja neki a gázt, izgatottan vár az indulásra, hogy lehagyja azt a csotrogányt

... Zöld, elegánsan indulok, talán egy kicsit jobban pörgetem, mint máskor, 1-2-3-4-5, és néhány másodperc múlva már eltűnt a visszapillantóban is...Ja, azt nem írtam még, hogy a P20-asom volt...

Komment

ivás közben és közben káromkodnának
                              Ez valamiért betalált!
                              Sajnálom,nincs ívókúlturám-és ha belegondolok másik se nagyon.......................
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kedves Fórumtársaim!

Öröm volt ma titeket olvasni. Az biztos, hogy a Szimó egy jó motor, mert még igen sokat lágni belőlük, Verhóból meg alig. Tehát Simsonból többet kellett venni, hogy idáig kitartson. Verhóból meg elég volt az a pár darab, amiket még most is látni!

Örök igazság: mindenkinek a saját motorja a legjobb. Amúgy a legjobb varrógépet is Csepelen gyártották. A Csepel 30 olyan rugalmas egyenes öltést csinál, mint a pólókat varró speckó masinák. Talán a 31-es is, de ezt majd Dongós megerősíti, vagy cáfolja. Tehát megvolt itt a technika kérem, csak az a fránya politikai széljárás ugye.

De ez más tészta. Ma végre ráértem itt lenni. Jó volt ismét köztetek. Megyek Fifit bütykölni. Az önindítót teszem vissza. Ha kész, akkor leírom kivételének a miértjét és történetét is.

Jó éjszakát mindenkinek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information